Oprethold din motivation

Oplever du også tit, at det kan være svært ved at opretholde din motivation, når du træner i dit eget hjem? Og har du derfor behov for noget, der virkelig kan få dig til at udfordre dig selv og presse dig selv, således du når i mål med de ting, som du gerne vil opnå med din træning og din krop. Så er der især en simpel ting, der kan give dig den motivation. Læs mere om det her.

 

Inspireret af de andre

Vi ved alle, at vi bliver motiverede af hinanden forstået på den måde, at vi ser på andre og gerne vil opnå det samme, som de har. Det betyder, at vi spejler os meget i hinanden og tænker, at når andre kan gøre det, så kan vi da i hvert fald også. Derfor er der ofte en høj grad af motivation, når man bevæger sig igennem et træningscenter.

 

Og det er ikke altid tilfældet, når man træner hjemme i sin egen stue. Der er nemlig ingen, man kan lade sig inspirere af. En måde, hvorpå man dog alligevel kan få den motivation, der kan sørge for, at man når i mål med sine ønsker og drømme, er ved at give sig selv nogle planer for, hvad der skal opnås.

 

Motiver dig selv med tungere vægtskiver

Det kan for eksempel være, at man vælger at købe nogle vægtskiver, som er en lille smule tungere, end hvad man egentlig kan løfte. På den måde presser man sig selv og udforer sig selv til at nå til det punkt, hvor man rent faktisk kan løfte de vægtskiver. At købe et vægtskivesæt med forskellige vægtklasser kan således være en stor fordel, idet man så får nogle kilo, man kan klare og nogle, man lader sig motivere af. En vægtskive kan således have mere at sige, end man tror.