Skal du holde konfirmation?

Foråret er på vej, og med denne tid følger en masse konfirmationer. Seje drenge i jakkesæt og søde piger i kjoler bliver fejret rundt omkring i hele landet, og det er for de fleste en dag, de længe har set frem til.

Det er nemlig en stor dag for konfirmanden, og derfor er det også vigtigt, at den er perfekt. Der skal være styr på maden, forsamlingslokalet og drikkevarer. Derudover skal der være nogen til at servere maden, og maden skal jo forresten også lige laves. Og gerne i god tid, så det ikke er nødvendigt at bruge hele dagen i køkkenet, mens festen fortsætter inde ved siden af.

Det er de færreste, der ønsker at gå glip af deres søns eller datters konfirmation, men faktum er, at festen ofte er lig med rigtig meget forberedelsestid både før den store dage – men også under selve festen. Derfor kan det være en rigtig god ide at finde et sted, der kan holde konfirmationsfesten for jer. Det kan eksempelvis være sådan et sted som Havnens Gourmet i Odense, men mulighederne er mange.

En hyggelig dag, hvor du kan nyde festen

Vælger du at holde konfirmationsfesten på en restaurant, skal du blot læne dig tilbage og nyde dagen. Her bliver der kredset om gæsterne og selvfølgelig også konfirmanden. Der bliver serveret en lækker konfirmationsmenu, med alt hvad der hører sig til, og ingen i familien skal bruge tid på at varme mad, servere mad og rydde op, da det bliver gjort for jer.

Det giver til sammen de bedste forudsætninger for at holde en fantastisk konfirmationsfest med plads til masser af hygge, sjov og gode stunder, så konfirmanderne får en fest, de aldrig vil glemme.

Skal der holdes konfirmation i familien, så overvej en ekstra gang at overlade festen i en god restaurants hænder – det vil I og konfirmanden med garanti ikke fortryde.