Få det bedste fysioterapi udstyr til din klinik

Har du en massageklinik, eller tilbyder du professionel massage i en anden sammenhæng? Så kender du vigtigheden af at have det rette udstyr for kunne give en professional service. 

Bredt sortiment

Du kan finde et bredt udvalg af massageprodukter og massageudstyr, så du kan tilbyde professionel og terapeutisk behandling. Blandt produkterne finder du bl.a. træningsbænke, klinikstole, lamper osv. Du kan også få hjælp til at indrette din klinik, hvilket Kallistos Equipment har mange års erfaring med. Overvejer du at investere i nyt udstyrtil din klinik, kan du altså få:

  • Rådgivning og tips baseret på mere end 20 års erfaring
  • Et bredt sortiment af behandlingslejre, klinikstole og træningsudstyr
  • Forbrugsartikler som tape, olier og cremer
  • Apparater til el-terapi og laserbehandling

Som fysioterapeut har man et stort ansvar for at give en god service, da det ofte er folk med skader eller behov for genoptræning, man skal behandle. Derfor er det et must at have gennemtestet og sikkert udstyr, så rammerne for at hjælpe klienter er i orden. 

Mange års erfaring

De mange års erfaring med forhandling af udstyr til fysioterapi giver en stor viden om produkter og anvendelse. Derfor finder du også altid de nyeste produkter på markedet, så du kan tilbyde den bedste service, og leve op til kundernes forventninger.

Har du nogle spørgsmål til produkternes funktion og anvendelse, er du mere end velkommen til at ringe og få information og rådgivning. Kallistos Equipment kan træffes telefonisk, eller du kan sende en mail, der hurtigt vil blive besvaret. Du kan ligeledes altid få et uforpligtende tilbud, hvis det ønskes. Du kan også finde udstyr til hospitaler, kosmetologer og meget mere på siden.

Levering sker med GLS og tilbydes til hele Norden samt Spanien og Færøerne. Fortryder du et køb, kan du altid sende produktet tilbage inden for 14 dage.