Skab det moderne hjem hos Dubuy.dk

Den danske virksomhed Dubuy.dk, er en webshop i stor udvikling. Siden webshoppens start i 2007, har den midtjyske virksomhed, der er lokalt placeret i Ikast, formået at skabe en webvirksomhed, som forhandler mere end 150 mærker. Derudover sælger virksomheden også varer til Norge – med stor succes.

Udover den store succes med salg til Norge forventer virksomheden at der indenfor nærmeste fremtid også åbnes for salg til både Sverige og Tyskland.

Webshoppen har et stort udvalg af alle de store danske interiør brands og sågar mere til. På Dubuy.dk byder sortimentet på mærker såsom Bloomingville, Hübsch, Normann Copenhagen, Sebra og mange flere.

 

Fælles for alle brands er, at virksomheden har udvalgt de mange interiørprodukter med omhu, således det kun er den bedste kvalitet, der bliver solgt på webshoppen. Dette gøres for at sikre kunderne den bedst mulige oplevelse ved salget såvel som mange år frem.

 

Dermed er både kvaliteten og servicen i top, da personalet hos Dubuy.dk bestræber sig på at være så imødekommende som muligt. Denne filosofi kommer til virkelighed, da kunderne har mulighed for at komme i direkte kontakt med personalet via mail eller telefon, i tilfælde af at der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med købet – hvad end det angår mål og farve på et produkt eller levering af en ordre, står personalet klar til at hjælpe.

Den gode kundeservice afspejler sig også på de mange anmeldelser på Trustpilot.dk, der belønner virksomheden med hele 8,5 stjerner ud af 10 mulige.

 

Hurtig levering er alfa omega

Virksomheden er også af den overbevisning at deres kunder ønsker, at de nyindkøbte varer skal komme frem så hurtigt som muligt. Derfor er webshoppen lagerførende og tilbyder også hurtig levering. Derudover opnår man ved køb af over 600 kroner gratis fragt.

Hvis man bor i lokalområdet, er der naturligvis også mulighed for at møde personligt op hos virksomheden, der har adresse på Jupitervej 10 i Ikast, og afhente varerne.

 

Stærke brands

En af de helt store mærker webshoppen forhandler, er den danske interiør succes Bloomingville. Bloomingville er et interiørbrand, der lever og ånder for den nordiske indretning, som efterhånden høster enorm anerkendelse verden over. Derfor har Bloomingville også tre designfilosofier – minimalisme, enkelthed og harmoni. Disse tre designfilosofier er gennemgående for alle Bloomingvilles mange varer, der strækker sig over alt lige fra køkkentilbehør og lamper, til puder og opbevaringsmuligheder.

 

På webshoppen finder man også det anerkendte designbrand Ib Laursen, der, ligesom Bloomingville, også er kendt for sin gennemgående nordiske designfilosofi. Dog har Ib Laursen skabt sit helt eget unikke præg på den nordiske stil, da de blander det harmoniske og minimalistiske med diverse rå og industrielle tilføjelser.

 

House Doctor er også en af danskernes store favoritter, der forhandles hos Dubuy.dk. House Doctor er, ligesom Ib Laursen og Bloomingville, kendt for deres utroligt smukke stil, der er opnås gennem inspirationen og passionen for nordisk indretning.

 

En af de forholdsvist nye i interiørbranchen er danske Hübsch, der startede i 2010. Siden opstarten er Hübsch, såvel som Ib Laursen, Bloomingville og House Doctor, blevet en af danskernes favoritter, når der skal nye dekorative tilføjelser til hjemmet. Til trods for at Hübsch er en forholdsvist nystartet virksomhed, har Hübschs mange flittige ansatte lang erfaring i interiørbranchen. Dette sørger for at de har skabt deres helt egen stil og at alle produkter er af en kvalitet, de, såvel som virksomheden selv, kan stå inde for.

 

Udvælgelsen af brands, foregår således at alle produkter, skal være af en kvalitet som virksomheden både kan og ønsker at stå inde for. Derudover bestræber Dubuy.dk sig på at have alle de velkendte og anerkendte mærker, så enhver interiørinteresseret kan finde den enkelte ønskede vare på webshoppen. Webshoppen ønsker således at spænde så bredt som muligt indenfor interiør, så der findes alt lige fra lamper, stole og hylder til sofaer og tæpper. På denne måde, vil alle kunne finde noget hvad end det er til stuen, køkkenet eller børneværelset.

 

Produkter til hele huset – og lidt mere

Webshoppen tilbyder produkter til alle husets rum – lige fra køkkenet, badeværelset eller stuen og soveværelset. På forsiden kan kunder på en let og overskuelig måde, vælge kategorier såsom indretning, børn og badeværelset, der alle har små underkategorier. På denne måde undgår kunderne at spilde tiden, men kan derimod lave en målrettet og relevant søgning efter det ønskede produkt.

Hvis man derimod blot er på udkig efter inspiration, kan man med fordel gå ind og kigge på de klassiske bestsellers og de mange nyheder. På denne måde er der mulighed for at se mange af sæsonens nyeste trends såvel som de gode gamle klassikere.

Muligheden for inspiration er stor, da der under hver enkelt kategori findes både bestsellers og nyheder.

 

Udover at have interiør til alle husets rum, finder man et stort udvalg af gaveideer. Hvis man som kunde står og mangler en gave, er der altså også stor mulighed for at finde alt lige fra morsdags gaven til dåbsgaven. Her kan kunderne med fordel benytte sig af fanen med Gaveideer, hvorved der kommer gaveideer til både ham, hende, værtindegaver og mange flere. Et ideelt valg til dåbsgaven vil være det danske mærke Sebra, der har de yngste i højsæde. Udover Sebra, finder man også mærker som Bobles, der endnu en gang formår at skabe smukke, unikke og udfordrende produkter til husets små beboer. Man finder derudover også over 150 forskellige tumledyr fra Bobles, der udover at være dekorative også udfordrer og udvikler børnenes motorik. Alle tumledyr fra Bobles er fremstillet i 100% EVA-skum, der sikrer kunderne den absolut bedste kvalitet og lang levetid.

Til værtindegave, morsdags gave, eller gaven til hende tilbyder webshoppen ideer som det luksuriøse og eksklusive brand Meraki. Brandet der er skabt af danske House Doctor, er en alsidig gave der med garanti vil falde i enhver kvindes smag.

 

Uanset hvilken type interiør, man som kunde er på udkig efter, er Dubuy.dk en virksomhed, der ikke bare tilbyder et stort sortiment indenfor boligartikler og gaveideer, men også bestræber sig på så god kundeservice som muligt. Webvirksomheden bærer stort præg af at være nede på jorden og ydmyg, for at skabe en så god oplevelse for kunderne som muligt.