Gør haven klar til jul

Julen er mange ting. Det er tid til hygge og kvalitetstid, det er en tid med masser af traditioner, og så er det en tid, som mange mennesker tilbringer inde i varmen. Men det skal da ikke betyde, at du ikke også pynter op til jul i din have. Det kan nemlig glæde dig på mange måder, og så kan det selvfølgelig også hjælpe både dig og dine naboer med at komme i julestemning.

Hvad skal du pynte op med?

Udendørs julepynt kan se ud på mange forskellige måder. Men hvis du ikke normalt dekorerer din have, når julen står for døren, så ved du måske slet ikke, hvor du skal begynde. Derfor er det måske meget godt at tænke en smule over, hvad du skal pynte op med i din have.

Du kan blandt andet vælge at fokusere på julelys i forskellige afskygninger. Lys kan være med til at gøre en ellers meget mørk tid på året mere hyggelig. Derfor er det altså også noget, som mange vælger at gøre.

Lyskæder kan blandt andet hænges…

  • På buske og træer

  • I vindueskarme eller sålbænke

  • Langs rækværk

  • Under taget

Derudover findes der også andet julepynt, der lyser op. Det kan for eksempel være figurer og kranse, som også kan give en hyggelig belysning udenfor.

Skab glæde blandt nabolaget

At pynte op udenfor kan være til glæde for hele nabolaget. Det kan betyde meget, at du deler din julestemning med dine naboer. Og så er julen i øvrigt en tid, som lægger op til at glæde andre end blot dig selv. Når du pynter op i haven, er det nemlig ikke kun dig, der kan nyde det.

Du kan selvfølgelig også nyde din pyntede have, når du sidder indenfor og kigger ud. Derudover er det også dejligt at komme hjem til et hus, der emmer af julestemning.