Sådan får du billigere modetøj

Elsker du high-end modetøj, og ville du gerne have det hele meget billigere? Her i artiklen får du et par gode teknikker til, hvordan du kan få fat i modetøj til fornuftige priser. Vi kommer blandt andet omkring Singles Day, Black Friday samt det at købe sit tøj brugt.

Køb dit tøj brugt

Selvom vi alle helst vil købe vores modetøj fra ny, så er der faktisk rigtig gode muligheder for at finde tøj og sko i god stand til rigtig gode priser. Der findes i dag rigtig mange gode hjemmesider, hvor du har mulighed for at gøre en god handel, ligesom der også er mange Instagram-profiler med second hand tøj og sko. Hvis du gerne vil have de billigste varer, skal du helst købe varen direkte af den tidligere ejer. Køber du varen i en butik, vil det typisk være lidt dyrere. Til gengæld har du en sikkerhed i at varen er ægte, og du kan stole på butikken. Før du køber dyrt modetøj brugt, skal du selvfølgelig være sikker på, varen er i god stand. Besøg gerne ejeren for at besigtige varen. På den måde kan du også få et godt indtryk af, om varen er ægte, og du kan se kvitteringen.

Køb modetøj på tilbud på Singles Day

Rigtig meget modetøj bliver nedsat på Singles Day, og du har tit mulighed for at spare op til 60-70% på de dyre og eksklusive mærker. Godt vil det tit på være på det tøj fra de tidligere kollektioner, men det har bestemt også sin værdi. Køber du en sommerjakke billigt på Singles Day, kan du jo tage den i brug til næste forår. Det samme gør sig gældende, hvis du køber dine mærkevarer på Black Friday. Her er der endnu flere butikker, der nedsætter prisen på modetøj. Et godt råd er at undersøge tilbuddene hos de forskellige forretninger inden Singles Day. Så ved du nemlig, hvad du kan forvente af tilbud, og du ved også, hvor du skal købe dit modetøj. På Singles Day har du også mulighed for at gøre brug af mængdetilbud – for eksempel hvor du køber 3 for 2’s pris. Tjek evt. listen hos singlesdaydanmark.dk over butikker der afholder Singles day tilbud.

Lagersalg

Tit holder store butikker eller mærker lagersalg, hvor du har mulighed for at købe samples og tøj fra tidligere kollektioner til rigtig fordelagtige priser. Det kræver naturligvis, at du kan være tilstede, når mærket holder sit lagersalg. Tit holdes det over en weekend. Det er klart at de bedste varer bliver købt af andre de første dage, og derfor er det klart at foretrække at deltage i lagersalget på disse dage. Tilmeld dig nyhedsbrevet fra nogle af dine favoritmærker, så bliver du mindet om, når der er lagersalg.