Inspirationsguide til babyleggings

Udvalget af børnetøj er stort. Der findes alverdens tøj til babyer, og derfor kan det være svært at finde rundt i det hele. Babyen skal både have bodystockings, sparkedragter, natdragter, langærmede T-shirts, sweatshirts, sokker, huer og leggings. Valget af leggings er vigtigt, idet leggings er uundværlige. De er behagelige for babyen at have på og er nemme for forældrene at bruge. Men hvad bør du se efter, når du vælger leggings? Det giver vi dig en guide til her.

Vælg bløde materialer og elastik i taljen

Det er en god idé at tænke på dig selv – hvilket materiale vil du helst selv have på, hvis du skulle bære leggings? Bløde materialer, selvfølgelig. Det samme gælder babyer. Leggings af blødt materiale er klart det mest komfortable. Bløde leggings er også et supergodt alternativ til strømpebukser, som kan bruges som buks eller under en kjole. Økologisk bomuld er klart det mest kvalitetssikre materiale. For at gøre babyens leggings endnu mere behagelige og nemme bør du vælge leggings med elastik i taljen. Serendipity har et stort og flot udvalg af leggings til babyer af økologisk bomuld.

Bør som minimum tåle en vask på 40 grader

Som forælder har du helt sikkert erfaret, at vasketøjskurven konstant er fyldt. Babyer og børn sviner nemlig – og de sviner rigtig meget. Derfor bør du se på vaskeanvisningen på de leggings, du overvejer at købe. Som minimum bør de kunne tåle vask ved 40 grader. Dermed skal du ikke være opmærksom på at tage hensyn til tøjets kvalitet, når du skal vaske.