Køb dit segboard online på funboards.dk

Funboards tilbyder mange forskellige slags modeller af de populære segboards, så skynd dig ind på webshoppen og få fingrene i din yndlingsmodel.

Det er sjovere at køre på segboard end at gå. Sådan skriver funboards.dk det i hvert fald, og derfor tilbyder de et stort udvalg af forskellige segboards. Både de helt almindelige i klassiske designs men også de lidt mere udvidede modeller, der kan køre på flere områder og har større dæk. Find modellerne her.

Alle modellerne har også originale Samsung-batterier med indbygget temperatursikring, og de er produceret i brandhæmmende plast, så der er ingen fare for, at et segboard fra funboards.dk kan bryde i brand ved kørsel eller opladning. Fælles for alle segboards er også, at de er blevet kørt igennem forskellige tests, og derfor kan funboards.dk sikre, at kvaliteten er i orden på alle produkterne.

Alle segboards fra funboards.dk er altså både af højeste kvalitet og nogle af de meste sikre på markedet. De er gode, solide og kan holde i mange år. Funboards.dk lover dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13, og derudover kan du også få leveret din vare gratis, så snart du har købt for over 300 kroner.