En rejse for krop og sjæl – bestig Kilimanjaro

En dannelsesrejse er ikke kun noget, der hører litteraturen til. Du kan tage på din egen dannelsesrejse, hvor du både kan gøre noget godt for din krop og din sjæl. Hvis du skal bestige et bjerg som Kilimanjaro, kan du vælge mellem forskellige ruter, som er mere eller mindre svære at gennemføre. Men lige meget hvad, kommer du til at teste din udholdenhed, og du få tid og ro til at udforske dine tanker i løbet af dagene, hvor du bestiger bjerget. Din dannelsesrejse, som kan være med til at udvikle din personlighed, kan starte lige her.

Har du en stor beslutning, der venter et udfald på?

Hvis du går og grubler over en beslutning i din hverdag, så kan det være en god ide at komme væk og opleve noget andet. Bjergbestigningen af Kilimanjaro vil muligvis være så livsbekræftende, at du måske kommer frem til, hvad der betyder allermest for dig, mens du er afsted. Det kan være, du oplever at få en åbenbaring. Måske sker det ved foden af bjerget, inden du har taget det første skridt, måske sker det, når du når toppen af bjerget, og ser den smukke solopgang over savannen.

Grupperejser og personlig træner – du skal ikke bære byrden alene

Når man som lægmand bestiger et bjerg, skal man ikke gøre det alene. Det er en krævende proces, og du skal have nogen med dig. Du kan for eksempel tage på en grupperejse, så I sammen kan støtte hinanden, og sørge for at I når toppen. Der er også mulighed for, at du kan tage af sted med en personlig træner. På den måde kan du få det optimale ud af det fysiske, og via det smukke sceniske landskab og udsigten kan du få vitaminer til hjernen.