Er du helt vild med brændende kærlighed? Så er du kommet til det rette sted. Brændende kærlighed er en ægte dansk klassiker, og den sprøde kombination af luftig kartoffelmos, bacon, løg og rødbeder kan gøre de fleste danskere helt bløde i knæene. Denne elskede ret er billig i råvarer, og så er den desuden yderst nem at lave. Du kan servere brændende kærlighed med forskelligt tilbehør alt efter, hvad dine præferencer er. Nogle mennesker kan bedst lide kartoffelmosen med bacon i tern, syltede rødbeder og persille, men nogle andre mennesker foretrækker at servere pølser og sovs til den dejlige ret. En helt tredje måde at servere brændende kærlighed på, er med skiveskåret bacon, syltede rødløg og friske rødbedebånd, og du kan se opskriften her.
Brændende kærlighed med grønt til siden
Brændende kærlighed er som sagt en særdeles herlig dansk spise, som tilmed vækker begejstring hos de fleste danske familier. Derudover er retten utroligt nem og enkel, både når det kommer til selve madlavningen, men også når det kommer til anretningen. Det eneste du blot skal huske er at bruge rigeligt med smør, hvis du ønsker en luftig kartoffelmos – og hvem gør ikke det? Derudover er det naturligvis også yderst vigtigt, at du anvender en god bacon. Rigtigt mange er faktiskbegyndt at servere den lidt tunge ret med en lang række skønt grønt tilbehør, og det kunne eksempelvis være krydderurter eller fintrevet frisk, rå rødbedejulienne samt syltede rødbeder – men det er jo næsten obligatorisk. Vil du gerne servere en salat sammen med din brændende kærlighed, kan det varm anbefales at servere en rødbedeslaw til, da den passer helt og aldeles perfekt til retten.
Lav en fedtfattig brændende kærlighed
Vil gerne lave en lækker brændende kærlighed, men ønsker du samtidig at skære lidt ned på kalorierne, så kan du vælge at erstatte noget af baconen med eksempelvis rugbrødstern og æbletern, og samtidig undlade smørret i både kartoffelmosen og på panden. Du skal blot riste brød- og æbletern på panden, og derefter blande det med løg og bacon – lækkert, men fedtfattigt!