Vær synlig i dit arbejdstøj

Er du selvstændig og driver en forretning, som kræver arbejde ’ude i felten’, skal du og dine medarbejdere være synlige. Det gælder både firmabil og arbejdstøj. Når du arbejder ude, skal du huske, at du repræsenterer din virksomhed. Og jo flere forbigående, der kan se, hvem du er, jo større er dine chancer for at få fremtidige kunder.

Reklamer, mens du arbejder

Når du og dine medarbejdere går i arbejdstøj, viser du, hvem din virksomhed er. Og samtidig viser du, hvilke kvalifikationer og evner din virksomhed har. Det er for mange en slags gratis reklame. De personer, som går forbi din arbejdsplads, vil kunne se, hvor dygtig du er til dit arbejde. Og har du et fængende virksomhedsnavn, øger du sandsynligheden for, at denne person vil kontakte dig i forbindelse med et stykke arbejde. Derfor må du ikke undervurdere vigtigheden af professionelt tekstiltryk til dit arbejdstøj.

Husk det korrekte arbejdstøj

Selvom det er vigtigt, at du repræsenterer virksomheden, når du arbejder ude, skal sikkerheden være i top. Der skal naturligvis altid være en risikovurdering, inden du begynder arbejdet. Hvor meget beskyttelse har du og dine medarbejdere brug for?

Hvis du ofte udfører de samme opgaver, vil du nemmere kunne forudse det nødvendige arbejdstøj. Er du tømrer, vil du skulle beregne arbejdstøj, der kan klare forskelligt vejr og uheldige arbejdsstillinger. Dit arbejdstøj skal altså være med til at gøre det mere behageligt for dine medarbejdere – samtidig med at sikkerheden er i top. Som tømrer er det særligt vigtigt, at du har fokus på sikkerhedssko.