Spar penge på dit mobilabonnement

Den anden aften da jeg sad og undrede mig over en regning jeg havde fået fra mit teleselskab, besluttede jeg mig for at undersøge markedet lidt nærmere og se hvilke andre muligheder der er derude. Jeg må indrømme at jeg blev noget overrasket over hvor mange udbydere der egentlig er i lille Danmark. Jeg brugte nok omkring 2 timer på at kigge priser og vilkår på denne side og det endte da også med at jeg skiftede mit mobilabonnement ud med et der på papiret skulle være bedre. Jeg har derfor skrevet denne lille guide til hvordan du kan spare penge på dit mobilabonnement.

Sammenlign priser, gebyrer og vilkår

Det er ikke altid nok bare at kigge på priserne på ens mobilabonnement, men også på hvilke gebyrer de nogen gange får sendt med sig videre. Derudover er der ofte også stor forskel på de vilkår de tilbyder hos de forskellige udbydere, hvilket også havde en indflydelse på min beslutning om at skifte mobilabonnement. Hvis man for eksempel tager en service som plenti, hvor de tilbyder en masse forskellige ekstra ydelser til deres normale mobilabonnement, så skal man pludselig tage højde for dette i ens overvejelser. Ejer man blot et af de andre abonnementer der følger med, har man typisk sparet en hel del penge, for ikke at tale om hvis man ejer flere forskellige.

En af de absolut nemmeste metoder til at sammenligne priser, gebyrer og vilkår er ved at benytte sig af en side som sammenligner mobilabonnementer, da det ellers godt kan blive et tidskrævende arbejde. Der findes et hav af forskellige sider der gør netop dette, men jeg har selv brugt http://mabonnementer.dk/. Om du bruger den eller en anden er for så vidt ligegyldigt. Du er selvfølgelig også velkommen til at støve priserne på de forskellige udbydere op selv, men det er lidt en omfattende proces.

Når du har fundet et mobilabonnement der passer til dig og samtidig er billigere, er resten selvfølgelig lige ud af landevejen. Bestil det og vent på at du får et simkort med posten. Nemt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.