Sørg for at være moderigtig i graviditeten

De fleste er ikke vant til, at deres krop ændrer sig så hurtigt som den gør under en graviditet. Det kan derfor være, at man nogle gange bliver utilfreds med, at den har ændret sig så meget fra udgangspunktet og derfor kan det være et godt boost til selvtilliden, hvis man får fat i noget tøj, som man kan føle sig sexet i hele graviditeten igennem og at man bagefter får noget praktisk men smukt tøj til den ammende, så man kan have det godt i sit eget skind hele vejen igennem. 

Det skal du kigge efter under graviditeten

Når du skal kigge efter noget fedt tøj som gravid, så skal du også overveje, at du køber tøj til et lille ufødt barn. Det skal forstås sådan, at barnet bliver påvirket, hvis moderen bliver påvirket og det kommer sig også til udtryk, hvis man køber en masse tøj, som kommer til at bringe skadelige kemikalier ind på huden. Man går ofte i mange timer med det samme tøj og derfor kommer man også til at have kontakt til disse stoffer i meget lang tid i forhold til andre ting.

Køb bæredygtigt og økologisk

Når du skal sikre dig, at dit barn ikke bliver udsat unødigt for kemikalier, hverken før eller efter fødslen, så kan du med fordel købe økologisk. Hvis du også gerne vil have, at dit barn kan opleve den samme smukke natur som du, så kan du også overveje, om bæredygtigt tøj også skal indgå i garderoben. Det er dog meget heldigt, at mange firmaer både har det ene og det andet som mærkesag, så man nemt kan få begge dele. Hvis du leder efter økologisk og bæredygtigt tøj, så køb det herog få noget lækkert tøj, som du kan nyde under din graviditet og noget smukt tøj til den ammende kvinde.