Skab store billeder uanset, hvor du befinder dig

Mangler du nyt udstyr til firmaets præsentationer? Eller ønsker du dig en biograf hjemme i stuen? Der findes efterhånden mange sjove muligheder for, hvordan du kan gøre små billeder eller præsentationer til noget stort og imponerende at se på. En projekter er vejen frem, når alt skal forstørres. Ikke nok med at små billeder kan blive større, nu kan du også købe en lommeprojekter, så du faktisk kan skabe store billeder uanset, hvor du befinder dig.

 

Den lille nye

En projekter, som vi kender den, er oftest placeres på et bord, fordi projektoren netop ikke er flytbar eller lige til at have med i lommen. Men nu kan du få en lommeprojekter, der er lige til at have i lommen og med på farten. Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at have en projektor. Om du skal lave en præsentation på din arbejdsplads, ude i en anden virksomhed eller for dine venner, så er der ingen grænser for, hvor du kan have den med. Den kan ligge i lommen såvel som i tasken. Selvom lommeprojekterne er bærbar og lille, så har den egenskaber som en almindelig projekter. Egenskaber som LED og Full-HD er almene for disse små fiduser.

 

En verden af muligheder

En projektor er ikke kun gavnlig på en arbejdsplads eller i virksomheder. Hvis du ønsker at arrangere en biograf hjemme i stuen, så har du nu også muligheden for det. Det er en unik mulighed, hvis dine børn ønsker en filmoplevelse lidt udover det sædvandlige. Du kan finde inspiration til din hjemmebiograf her. Desuden er en projekter en fremragende idé, hvis du skal fremvise billeder fra din seneste ferie. Her vil dine venner eller familie ikke kun blive inspireret over jeres skønne ferie, men også blive imponeret over fremvisningen af denne. Sidst, men ikke mindst, kan en projekter benyttes til fester og lejligheder. Det kan være til en konfirmation eller et bryllup, hvor billeder eller videoer skal fremvises i baggrunden. Her vil en projekter være en unik mulighed, da den fremviser billederne i høj kvalitet og stor format uden, at det kræver aktiv deltagelse for værterne af festen.

 

Pæne priser

Du går ikke bankorot, hvis du vælger at købe en projekter – tværtimod. Prisniveauet er fra ca. 800 kr. til ca. 2800 kr. Så hop forbi din nærmeste forhandler og undersøg mulighederne for skabelsen af større billeder uanset, hvor i verden du befinder dig. Det gavner ikke kun dig, men også folk omkring dig.