Sæt pris på dine medarbejdere med en julegave

Da finanskrisen var værst, var der mange virksomheder, der droppede julegaverne, hvilket var noget mange mennesker blev sure eller skuffede over. Det blev de, fordi det betyder meget, at blive værdsat, og at der bliver sat pris på, det arbejde der udføres. Derfor er det en rigtig god idé at give dine medarbejdere en julegave. Hvad enten det er vin og chokolade eller en større ting, så betyder det meget for dem. Mange virksomheder har valgt, at medarbejderne selv kan vælge deres julegave, dette skyldes, at der desværre også kan være mennesker, som er sure over ”kun” at få vin og chokolade eller få en ”mande- eller kvindegave”. Du kan læse mere om vælg selv julegaver her.

 

Så meget betyder julegaven for dine medarbejdere

Det at få en julegave har som sagt en stor betydning både for dine medarbejdere, men også ift. omtalen af jer som virksomhed. Hvis I vælger at sortere julegave fra, kan mange blive stødt og udtrykke skuffelse overfor familie og venner, hvorimod medarbejderne vil tale positivt om jeres virksomhed, hvis de får en julegave og vise den frem med stolthed. Derudover er det også noget, der er med til at styrke fællesskabet i virksomheden og give medarbejderne følelsen af at være en del af et hold og være sammen om deres arbejde. Følelsen af at de er langt mere end en brik i spil, men at de rent faktisk bliver set og anerkendt af deres arbejdsgiver.

 

Gi’ dine kunder en julegave

At give gode samarbejdspartnere en julegave kan være med til at udtrykke jeres taknemmelighed og samtidig styrke jeres relation, da det vil blive opfattet meget positivt og vidne om et vellykket samarbejde. Det kan være alt lige fra en flaske god vin med jeres logo på til en mere personlig gave evt. noget dansk design Kähler, George Jensen osv.