Sådan holder du den perfekte spa-dag derhjemme

Er det tid til lidt billig selvforkælelse? Inviter din kæreste eller dine veninder over til en hyggelig eftermiddag, hvor I virkelig kan få ladet batterierne op og komme tættere på hinanden. Det er altid rart at blive hygget om og rørt ved.

Massage og lækre snacks

Enhver selvforkælelsesdag bør byde på lækre snacks. Om det skal være eksklusivt med mousserende vin, jordbær og chokolade eller sundt med dadelkugler og smoothies er helt op til jeres humør. Tænd nogle stearinlys og sæt noget lækkert, men roligt musik på, så I kan slappe helt af.

En af de bedste ting ved at holde spa-dag med en anden person er, at man kan give hinanden massage. Køb noget lækkert olie til anledningen. En anden ting der er rigtig lækker er, at vaske hinandens hår. Så får man også en lille hovedbundsmassage ligesom hos frisøren.

Ekstra pleje

Laver du spa-dag med din veninde, kan I også vokse eller epilere ben, male hinandens negle eller plukke øjenbryn. Find den bedste og billigste epileringsmaskine her.

Man kan selvfølgelig købe fine hår- og ansigtsmasker i butikkerne, men derhjemme er der også mulighed for at prøve kræfter med sjove hjemmelavede masker. Søg på nettet og find et utal af masker med naturlige ingredienser som olie, frø, avocado, æg, banen, havregryn og meget mere. Et stensikkert hjemmelavet hit er en scrub, som man kan lave med sukker, salt eller kaffegrums. Når du laver hjemmelavede masker, har du selv fuld kontrol over, hvad der kommer i, og det er kun naturlige ingredienser, der kommer på din krop.

Lav et lækkert fodbad med en duftene olie til dine fødder. Blot fordi det er ved at blive vinter, skal de ikke forsømmes. Man kan også købe fugtighedsmasker til hænderne, som er ekstra udsatte i det kolde vejr.