Sådan automatiseres detailhandlens hverdagsopgaver lettest

Hverdagen i en detailhandel er til dels præget af mange gentagne arbejdsopgaver, som ikke varierer særligt meget. Der skal altid bestilles varer hjem – her er variationen dog i, hvilke varer man bestiller. Der skal til stadighed holdes inventar over lageret – her varierer det dog, hvordan dette gøres. Man skal altid opretholde en god kundeservice – det varierer dog, hvordan fremgangsmåden her er.

Én ting er dog sikkert – det hele kan automatiseres og effektiviseres en hel del ved brugen af Dynamics AX, som er en systemløsning til brugen i detailhandler. Det er i særdeleshed rettet mod denne branche, da det tilbyder et væld af funktioner, som er essentielle her indenfor.

Ét system med mange underkategorier

Det er mere almindeligt i traditionelle virksomheder at finde et væld af systemer, som ikke er integrerede. Varebestillingen kører over ét, lagerholdningen kører over et andet, og kundekontakten er primært analog eller over telefon. Dette kan dog alt sammen gøres bedre igennem Dynamics AX.

Dynamics AX er et integrerende system, som samler alle de relevante funktioner under ét paraplysystem. Derfor vil man igennem dette ene system kunne tilgå et væld af funktioner og opgaver, som er relevant i hverdagen. Helt konkret vil det kunne ses således, at du kan tilgå regnskaber, bestillinger, lagerbeholdninger og kundekontakt igennem ét system.

Arbejdsopgaverne fordeles bredere

Dette gør blandt andet noget særligt godt for automatisering og for udbredelsen af arbejdsopgaverne. Når alt kører over det samme system, bliver det straks lettere for hver medarbejder at varetage opgaven. Før har det givet mening, at én medarbejder specialiserer sig i ét system, hvorfor denne opgave varetages bedst igennem den ene medarbejder. Dynamics AX er dog med til at udvide kompetencebredden hos dine medarbejdere, da det gøres lettere at varetage flere opgaver.

Dertil automatiseres mange ting. Lagerbeholdning føres løbende, og du vil let kunne sammenligne egen lagerbeholdning med andre filialers beholdning. Varebestilling kan endvidere automatiseres, så du ved få tryk bestiller varer hjem igen. Du kan gøre dig meget mere klog på Dynamics AX til detailhandel ved at læse mere her.