Økonomi: Få råd til mere

Har du brug for et mindre beløb for at indfri en af dine drømme eller måske blot for at få hverdagen til at hænge en smule bedre sammen? Så har du heldigvis mulighed for at foretage et minilån. Læs mere om minilån her.

 

Fem gode råd om minilån

Aldrig har det været lettere at låne penge, end det er i dag. Og det betyder også, at der findes en lang række udbydere, der alle lover hurtige penge her og nu. Men selv om det synes let at låne, betyder det bestemt ikke, at du skal vælge det første og det bedste lån, som viser sig. Et lån er en alvorlig beslutning, som kan have betydning for din privatøkonomi både nu og i fremtiden. Derfor skal du nøje overveje et lån, før du foretager det. Få her fem gode råd, som du bør følge, når du gerne vil låne penge:

 

  • Har du råd til at låne? Før du foretager lånet skal du vurdere, om du har råd til at betale tilbage på det med både renter og gebyrer.
  • Find det billigste lån. Det kan være svært at finde rundt i de mange udbydere, sæt dig derfor godt ind i de forskellige gebyrer for at finde det, som rent faktisk er billigst.
  • Vælg et forbrugslån frem for et kortfristet lån. Ved lån af mindre beløb kan det bedre betale sig, idet de fleste kortfristede lån har høje renter og gebyrer, og så skal de tilbagebetales i løbet af tre måneder.
  • Læs altid lånekontrakten inden du godkender lånet. Lånekontrakten indeholder de vilkår og det faktiske beløb, som gælder for din låneaftale. Vær derfor opmærksom på at det stemmer overens med dine forventninger.
  • Ansøg om lån hos flere låneudbydere før du beslutter dig. Ved at ansøge flere steder ved du, hvem der vil godkende dig, og så har du mulighed for at sammenligne lånekontrakter.

 

Sammenlign udbydere

Er et minilån noget for dig? Så læs mere her og se en række af de udbydere, du kan ansøge hos for at finde det bedste match.