Kunne I tænke jer en bedre telefoniløsning på kontoret?

Lund & Erichsen har over 20 års erfaring indenfor erhvervstelefoni og telekommunikation, og derfor er de de helt rette at alliere sig med, hvis I trænger til en ny løsning.

Leder du efter erhvervstelefoni? Erhvervstelefoni er den telefoniløsninger, I har på kontoret, i virksomheden eller i andre erhvervsmæssige sammenhænge, som gør det lettere at kommunikere både intern og eksternt med kunder.

Det har faktisk rigtig meget at sige, hvordan jeres telefonløsning er, fordi det ofte er det første, en kunde møder, når vedkommende vil i kontakt, men det er også afgørende for jer internt i virksomheden, om det kan foregå på en nem måde.

Lund & Erichsen har efterhånden over 20 års erfaring med at lave telefoniløsninger, og de installerede nogle af deres første telefonsystemer i starten af 90’erne, og siden da er der dukket utroligt mange muligheder op, hvilket gør, at de har stor erfaring og kender til de store forskelle og muligheder der er ved de forskellige løsninger.

De går op i af lave løsninger, der er professionelle, effektive og driftssikre, og de har masser af forskellige muligheder, sådan at I kan få lige præcis den løsning, der passer til jeres behov. Uanset om det gælder mobiltelefoner, bordtelefoner, softphones, flexfones, speakerphones eller en af de mange andre løsninger.

Du kan høre meget mere om jeres virksomheds muligheder hos Lund & Erichsen, der gerne hjælper dig med at finde den optimale løsning til jeres virksomhed.