Husk at forsikre dine børn imod ulykker

Mange danske forældre har ikke forsikret deres børn imod ulykker, og ifølge en Epinion-undersøgelse fra Codan er hvert femte barn ikke forsikret. Hertil anslås det, at 29% af forældrene til disse børn fejlagtigt tror, at deres børn er dækket igennem deres egen ulykkesforsikring, hvilket børnene altså ikke nødvendigvis er. Det er nemlig nødvendigt for nogle at tegne en separat forsikring for sine børn, hvis man ønsker dem dækket i tilfælde af en ulykke.

Børneleg er og har altid været fuld af udfoldelse og impulsivitet, hvilket er årsag til flere skrammer og faremomenter. Det kan der ikke laves om på, og derfor bør man i høj grad overveje, om man ikke ønsker sine børn forsikret, hvis legene en dag ender ud med mere end bare småskrammer. I dag er der mange muligheder, når det kommer til at tegne en børneulykkesforsikring, fordi alle børn og forældre har forskellige behov. Ved at besøge Codans hjemmeside kan man finde forsikringer til ethvert barns behov.

 

Forsikringen skal passe til barnet

Det er selvfølgelig vigtigt, at forsikringen passer til de behov, som børnene har. Mens nogle børn hverken dyrker meget sport eller leger voldsomme lege med sine kammerater, så er der andre børn, som dyrker hård kontaktsport og spiller foldbold på den hårde asfalt i skolegården. Uanset, hvilken type barn, man har, er det vigtigt at have en forsikring, der dækker alle de mulige skader, som barnet kan komme til at pådrage sig.

Normalt dækker alle forsikringer de mest konsekvenstunge ting, som enhver i værste tilfælde kan komme ud for, hvilket drejer sig om invaliditet, dødsfald osv. Hvis man går til mere udvidede forsikringer, vil man også kunne få dækket ting som eksempelvis tandskader, der kan være mere hyppige hos de meget aktive børn.

 

Børnenes sikkerhed er pengene værd

Når tankerne falder på en forsikring, er det nødvendigt at huske på, at børnene er ens dyrebareste eje. Netop derfor vil det altid kunne betale sig at have en god forsikring for børnene, som dækker i ethvert muligt tilfælde. De fleste børn er til dagligt meget aktive, og derfor er de særligt udsatte overfor diverse skader, hvilket gør en god børneulykkesforsikring uvurderlig.