Himmelflyvende herligheder

Det er måske en smule sært, at man som voksen kan være så fascineret af børn og unge. Ikke desto mindre, har jeg anskaffet mig Flying Superkids billetter, og glæder mig til at se dem gøre det umulige muligt – højt flyvende under en teltdug.

Skulle det ske, at du ikke kender Flying Superkids, så er det en gruppe talentfulde børn og unge, der udfører gymnastik i et hæsblæsende tempo. I virkeligheden er gymnastik måske ikke helt dækkende. I hvert fald ikke i ordets traditionelle forstand. For med akrobatik, sang, dans og spring er der snarere tale om et stort show, hvor unge akrobater bryder med det, der synes naturligt muligt.

En anderledes type underholdning for hele familien

Det jeg særligt godt kan lide ved Flying Superkids, er at de repræsenterer aktiviteter for hele familien – både i form af showet og deres sportsgren.

For især en børnefamilie er det en stor oplevelse at se, hvordan show og fysisk aktivitet kan skabe så fantastiske rammer for en oplevelse. Man kan ikke undgå at lade sig imponere og få lidt lyst til selv at prøve kræfter med gymnastik og akrobatik.

Netop det, at Flying Superkids viser, hvad man kan bruge sin krop til, er samtidig historien om, hvad man kan med kroppen, hvis man formår at passe på den og træne den. Showet fortæller, at vi har det mest utrolige redskab lige under næsetippen.

Jeg er sikker på, at sådan en flot opsætning vil motivere en masse andre børn og unge til at tage sport op i den målestok, der passer dem. Man skal naturligvis ikke presses ud i sport og aktiviteter, blot fordi andre er dygtige, men når man ser sådanne talenter udfolde sig, må det unægtelig have en afsmittende effekt på tilskuerne.

Hvis du selv overvejer at tage dine børn med til et Flying Superkids show, er de ofte på turne i hele Danmark. De optræder både i telte samt haller og teatre, hvor de udfolder sig med dans, drama og de vildeste stunts.

Det kan klart anbefales og showet vil gøre sig gældende for børn og unge i alle aldre samt voksne, der er interesserede i gymnastik.