Hav altid netværkskabler på arbejdspladsen

Det er ikke direkte en fejl at have trådløst netværk på en arbejdsplads. Har man en vanvittigt dygtig IT-afdeling kan alting skam også være ganske fint. Jeg har ganske enkelt bare erfaret, at mange af de virksomheder der dropper netværkskabler fordi det er på mode, bruger helt vildt meget tid på i det hele taget at komme på nettet.

trådløst-netværk

Som grundregel er det fedt!

Som grundregel vil jeg dog lige hurtigt sige, at jeg synes det er super fedt, at vores verden er ved at bevæge sig i en retning, hvor det bliver nemmere og nemmere at forbinde sig selv til internettet. Selv i de fattigste lande i verdem, har jeg hørt om at man simpelthen laver hotspots, hvor det er muligt at betale for sine varer digitalt.

Vi taler altså om lande, hvor det er luksus at have et fjernsyn eller i det hele taget bare penge til mad od medicin – her kan man simpelthen betale digitalt. Er det ikke en vild verden vi lever i?

For at vende tilbage…

For at vende tilbage til hvad vi kom fra, vil jeg igen opfordre til, at du helt generelt tager beslutninger omkring trådløst netværk imod netværkskablet over en rimelig prøveperiode. Lad nu for pokker være med fra den ene dag til den anden at smide kablerne helt ud. Du kan altså risikere at det hele bliver langt mere bøvlet en du havde regnet med – så er det bare helt ufatteligt praktisk at have nogle kabler i baglommen, som gør det muligt at få løst det stykke arbejde i skal.

 

Jeg håber meget på, at du med dette indlæg er blevet inspireret til i lidt højere grad at overveje hvad du har tænkt dig at gøre. Du bør i hvert fald overveje muligheden for, at tingene ikke helt går som forventet. Det sker altså bare engang imellem med teknikken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.