Gør garderoben efterårsklar med disse tips

Når én årstid lakker mod enden, er det påtide at forberede sig påden kommende. Inden længe vil efteråret være over os, og for mange betyder det, at garderoben skal have et tjek. Her er et par gode tips til dig, der skal have garderoben klar til efteråret.

Få ryddet op

Første skridt mod en efterårsklar garderobe er at fåryddet godt og grundigt op i den og danne et overblik over, hvad du har og hvad du mangler. Sorter i dit tøj og spørg dig selv ærligt, om du får det brugt. Medmindre det er særligt festtøj er chancerne store for, at du ikke får brugt det, hvis du ikke har haft tøjet påi løbet af den sidste måneds tid. Vær ogsåsærligt kritisk overfor tøjet i bunden af skabet, som du venter påat blive slank nok til at kunne bære, eller tøjet, som du har det dårligt med at kassere, fordi det har været dyrt. Får du det ikke brugt, får du det ikke brugt, og er tøjet i fin stand kan det ligesågodt være til glæde i en andens garderobe.

Hav en god basis

Når du har ryddet ud i mængden af tøj er det en god idéat finde kuglepen og papir frem og skrive ned, hvad du mangler. Har du nok sorte toppe? Ankelstrømper? Tykke og tynde trøjer? Ved at skrive det ned gør du det lettere at fåkøbt, hvad du sal bruge, uden at glemme noget eller komme til at bruge pengene påandet tøj, du egentlig ikke har brug for. Sørg for at have tøj i både varme og lidt luftigere materialer, sådu både er dækket ind i overgangen fra sommer til efterår og fra efterår til vinter. Sørg generelt altid for at have basisgarderoben påplads, inden du begynder at shoppe efter sæsonens mere karakteristiske stykker tøj.

Køb god kvalitet

Når du endelig med rette kan sige, at der er brug for nyt til garderoben, skal du ikke holde dig tilbage fra at købe tøj af god kvalitet. Kvalitet holder længere, og selvom det kan være lidt dyrere, får du mere holdbarhed og komfort for pengene. Kan du kombinere kvalitetsmærker og gode priser, er dette en klar fordel. Påden måde får du en garderobe, der ikke skal skiftes ud i tide og utide, hvilket pålang sigt ogsågør garderoben billigere for dig.