God tandlæge i København

wSøger du efter en god og billig tandlæge i København? Så kan jeg anbefale Dentin Clinic. De har klinik centralt placeret i Kronprinsessegade lige inde langs med Kongens Have op mod Sølvgade. (De har også klinik i Taastrup Hovedgade, hvis du kommer på de kanter).

Hos Dentin Clinic får du en rigtig sød tandlæge i København, og så har de nogle ret billige priser. Der er mange der ikke tænker over prisen, når de bestiller tid til tandlægen. Men der kan faktisk være mange penge at spare – især hvis du skal have lavet mere end bare det årlige tjek og et røntgenbillede i ny og næ.

Den billigste tandlæge i København giver råd til rejsedrømme

Kroner og broer eller implantater kan hurtigt blive en halvdyr oplevelse. Og så er det altså godt at have en god, billig tandlæge i København. Sidste gang jeg selv skulle til en større behandling hos tandlægen, søgte jeg tilbud fra forskellige tandlæger. Og det var så Dentin Clinic, der var den billigste tandlæge i København blandt dem, jeg fik svar fra.

Og jeg har allerede overvejet, hvad de sparede penge skal gå til. Jeg havde nemlig forventet, at behandlingen blev dyrere. Så nu vil jeg forkæle mig selv med en rejse. Det synes jeg, jeg har fortjent ovenpå mine tandproblemer. De er super søde hos Dentin Clinic, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen. Men det er stadig ikke sjovt at komme hjem fra tandlægen og skulle tage smertestillende i dagene bagefter.

Rundrejser i Marokko

Jeg har længe drømt om rejser til Marokko. Myntete, Marrakesh og Meknes. Faktisk har jeg fundet en rundrejse, hvor man rejser til Marokko med en tidligere dansk ambassadør som rejseguide. Du kommer rundt til både Rabat, Casablanca og Marrakesh og ud til byer, jeg aldrig selv ville have fundet på at se.

På denne rejse i Marokko besøger man og hører om arkitekturen og historien. Jeg elsker at få alle de gode historier, men jeg kender mig selv nok til at vide, at jeg ikke selv får læst op på dem, inden jeg rejser til Marokko. Så det er perfekt med en interessant rejseguide, der kan fortælle en hel masse om de steder, man kommer til.

Eneste minus er, at den rejse til Marokko, jeg er faldet over, afgår fra Billund. Så måske finder jeg en anden tur hos samme rejseselskab. Jeg vil i hvert fald gerne på en af de rejser i Marokko, hvor man kommer rundt og ser landet. Det giver nogle helt særlige oplevelser i forhold til at bo i den samme by i 2 uger.