Følg med tiden og gør dine værdier sikre

Det er sket mere end en gang, at det er blevet dokumenteret hvor let det er at bryde ind et sted hvor der er en gammeldags lås med nøgle til, begrebet ”bankenøgle” er efterhånden velkendt.

Og det er vist også sket for nogle stykker at de har tabt eller mistet deres nøgler undervejs på livets vej, og hvis du heller ikke har prøvet det, så kan det bare være at du er træt af at fumle med dine nøgler, træt af at de slider på din bukselomme, og gerne vil have en anden løsning.

Så skulle du prøve en Yale Doorman, som er en lås der ikke fungerer som i de gamle dage, du kan låse eller låse op med en kode, en fjernbetjening eller en nøglebrik, hvis du stadig godt kan lide at have noget mellem hænderne.

En sikker løsning, også for ungerne

Selv med ungerne er det en god løsning, hvis de glemmer koden kan du blot give den til dem over telefonen, eller texte dem – og de er inde, og skulle de miste deres nøglebrik eller kode kan brikken spærres eller koden ændres.

Du kan endda betjene låsen fra din telefon, og se direkte om døren er låst derhjemme, og naturligvis kan den kobles sammen med forskellige sikkerhedssystemer på markedet.

Låsen kan monteres langt de fleste steder uden problemer, der hvor der allerede er en låsekasse eller en 3-punkts lås er det naturligvis alt andet lige nemmere at montere i udgangspunktet.

En lås der fungerer godt med videoovervågning

Hvis du er i tanker om at anskaffe en ny lås til boligen, så overvej samtidig videoovervågning til hjemmet, endnu en god måde at beskytte hjemmet på, og absolut ikke et særsyn i vore dage, ikke mindst til at opklare forbrydelser når uheldet er ude.