Find den rette tørretumbler til dit hjem

De fleste husstande med børn, har brug for en tørretumbler, hvis dagligdagen skal forløbe en smule nemmere. Man kan i forvejen have travlt med arbejde, og andre hjemlige opgave, så vasketøjet skal helst gå så hurtigt og smertefrit som muligt. En tørretumbler gør hele processen en smule nemmere, men det handler selvfølgelig også om at finde den rette tørretumbler. Det kan være svært at overskue, hvilken tørretumbler, der er bedst, og derfor kan man få hjælp fra test-tørretumbler.dk, som har lavet nogle brugbare og troværdige test af forskellige tørretumblere.

 

Disse ting bliver der taget højde for, når der testes tørretumblere

På test-tørretumbler.dk laver de tests af en række forskellige tørretumblere, så man kan finde den bedste til sit eget hjem. Det gør det nemt og overskueligt, når man skal vælge tørretumbler, fordi man kan få et overblik, over hvad den enkelte tørretumbler er god til, og hvilken der har den bedste pris.

Når de tester tørretumblerne, giver de dem en score mellem 0 og 96. Deres score bliver vurderet ud fra forskellige brugeranmeldelser og testresultater, som er lavet for hver enkelt tørretumbler. Den gennemsnitlige score på de mange tørretumblere ligger på 68. Ser man på kondenstørretumblere, har de en gennemsnitlig score på 70, mens aftrækstørretumblere har en gennemsnitlig score på 60.

De har lavet tests på i alt 34 tørretumblere, hvoraf 28 er kondenstørretumblere og 6 er aftrækstørretumblere. Disse er forskellige modeller og varierer i prisen, hvor prisen spænder helt fra 2111 til 12278 kroner. Den gennemsnitlige pris for alle de 34 modeller ligger på 5806 kroner, hvoraf gennemsnittet ved kondenstørretumblere er 6232 kroner og for aftrækstørretumblere 3465 kroner. Der er altså stor variation i prisen på tørretumblere, hvilket også betyder, at man sagtens kan finde en, selv hvis man ikke har det største budget. Det er bare om at finde den tørretumbler, som passer bedst ind i dit hjem.