Få mere kulør i hverdagen med farvede vægge

Farver kan være med til at skabe bestemte stemninger i dit hjem. Derudover kan de også gøre hjemmet mere personligt. Hvad enten du er til det romantiske, minimalistiske eller nordiske look, så kan farver være med til at understrege, den stil du gerne vil have i hjemmet.

 

Indret hjemmet med farver

Der er flere måder, som farver kan hjælpe ift. at gøre rummet større eller mindre. Hvis du gerne vil have malet hele dit hjem, så kan det koste mange penge, som du kan få hjælp til her.

 

Få højt til loftet

Hvis der er lavt til loftet, hvor du bor, så kan du snyde øjet ved at vælge samme farvenuance til gulvet som til loftet.

 

Farvesammensætningen i alle rummene

Når du sammensætter farverne i rummene, så er det vigtigt, at du ved, hvilke farver det er, som du gerne vil fremhæve, på den måde bevarer du den røde tråd i hjemmet. Vælger du at male alle vægge blå, så kan det have sin charme, men vil også falde i et med sig selv. Derfor kan det give et godt spil at vælge en lys og en lidt mere dunkel farve for at fremhæve den dunkle farve.

 

Multicolour

Det kan se rigtig godt ud, hvis du har mange farver i dit hjem. De behøver ikke at være sammensat på en bestemt måde, men hvis du vælger det, så er det en god idé, at du veksler mellem de forskellige farver lige meget.

 

Tryl ting mindre synlig ved at male med mørke farver

Hvis du har en stor gammel radiator, så kan den hvide farve godt få den til at lyse op i rummet, derfor kan du i stedet nedtone den ved at vælge en mørk farve.

 

En lille farveklat i det sort hvide

Mange hjem er sorte og hvide. For at gøre det mere personligt og mindre hårdt, så kan du bløde de to kontraster op ved at male en enkelt væg i en farve, der passer til resten af hjemmet.