Få hjælp til at forme bryllupsmenuen

Skal du holde bryllup, og er du ved at gå ud af dit gode skind, fordi du skal sammensætte en bryllupsmenu? Så er der hjælp at hente både online og i en direkte kontakt med en eventuel leverandør. Online kan du finde inspiration til at spore dig ind på, hvad du godt kunne tænke dig. Det er jo sådan, at maden er med til at definere festen, og man vil jo gerne have en god fest. Hvis du er helt uden ideer, også selv om du har søgt på nettet dag ud og dag ind, så kan du forhøre dig med professionelle. Det er også typisk professionelle, der skal stå for maden på selve dagen. På den måde kan I starte jeres dialog fra nul og stadig finde frem til en løsning.

Få mad fra et køkken med god erfaring

Det er vigtigt at finde en leverandør, der forstår dig, og som kan hjælpe dig på rette vej til både at finde på din menu og til at gøre selve middagen til den perfekte oplevelse, den fortjener at blive. Det gælder både serveringen, borddækningen og placeringen. Hos Jespers Torvekøkken har de for eksempel flere års erfaring, og deres slogan er ”ærlig mad – herlig mad”. Køkkenet startede i 1991, og du kan således både hente inspiration fra dem, og du kan få dem til at stå for din menu. Du kan se mere om deres historie og madfilosofi her. Har du ikke selv nogle, der skal stå for selve serveringen af maden, mangler du et telt til at holde din bryllupsfest i, eller har du ikke nok borde, så er det en god ide at finde én leverandør til alt dette. Det gør det lettere for dig, så al planlægning og arbejde omkring dit bryllup, skaber mindst muligt støj for jeres specielle dag.

Æstetisk flot mad kan gøre dine gæster ekstra glade

Hvis du ikke hører til dem, der beder sine gæster om at lægge deres mobiler i en kurv og om at slukke dem, så er det en god ide at få lavet en menu, der tager sig godt ud på billeder. Det kan for eksempel være at vælge råvarer med gode farver. Vi elsker at tage billeder af fest og glade dage, men mest af alt elsker mange at tage billeder af deres mad – giv dine gæster noget flot at tage billeder af.