Få fed New York stil i soveværelset

Intet skriger fed New York stil som det upolerede og rå industrielle look, der står i skarp kontrast til den meget rene og omhyggelige boligindretning, der præger de skandinaviske hjem.

New York’er stilen er kendetegne af det uforsødede design, der er langt mere fandenivoldsk end det, man traditionelt møder i boligmagasiner. Derved repræsenterer stilen også en skøn modsætning til alt det, der typisk får lov at dominere i vores hjem. Kort sagt er det en flot kontrast, der vil give ny dynamik til boligen.

Sådan indretter du dig

Det er de simple og nøgne elementer, der virker bedt til dette indretningsformål. Tænk i bare murstensvægge (et look du også kan få i rent tapet, hvis du ikke vil tage chancen med rigtige sten) samt et råt tøjstativ til væg, der gerne må være i metal, så det virkelig får den der loft-stil, der er in.

På stativet kan du så hænge dine bedste tasker og noget lækkert designertøj, mens du blot gemmer resten i skabet. Her handler det mere om detaljerne, så find kun det bedst frem. Et fedt træk til tøjstativet er, hvis du binder et par sko eller støvler sammen i snørebåndene i hænger dem over stativet. Det giver kant til et i forvejen råt look. Ved siden af tøjstativet til væggen kan du evt. placere et spejl. Lad være med at hænge det op, men brug gulvet og stil så spejlet op ad væggen.

Når du har både væg og tøjstativ på plads, kan du evt. overveje, om du vil have lidt planter stående. Ikke blomster, da det bliver for fint kontra de øvrige elementer. Tænk på helt enkle stueplanter – eller sågar en kaktus hvis du virkelig søger det rå.

Af øvrige detaljer kan det nævnes, at det at bruge en ældre palle som natbord kan tilføje endnu mere edge til det i forvejen rå design. Stil evt. et gammeldags vækkeur eller et digitalt ur i retro-look på bordet.

Sidst, men ikke mindst, skal du huske at du gerne må tilpasse dit valg af sengetøj i rummet, så det bliver en ensfarve, der passer til den meget spartanske følelse fra de øvrige dele i rummet.