Er du også dårlig til at passe på din telefon?

Hvis du har en smartphone til flere tusinde kroner, så kan det kun betale sig at købe et cover til den, så den ikke smadres og skal repareres for omtrent samme pris. Køb dine covers hos PanzerScreen.dk.

En skærm på en smartphone kan meget let knuses. Det ved du måske allerede, hvis du er en af dem, der let taber din telefon ved et uheld, eller fordi du måske er lidt klodset. Når en smartphone nærmest udelukkende består af glas, så skal man altså virkelig være heldig, hvis den skal overleve faldet. Og derfor kan det være en rigtig god idé at forebygge den slags skader. En beskyttelse af din mobil er derfor din telefons sikkerhed mod at gå i stykker, og PanzerScreen har et stort udvalg af forskellige covere.

PanzerScreen har forskellige typer covers, eksempelvis TPU-covers for dig, der gerne vil have så meget beskyttelse som muligt, uden at din telefon ændrer så meget udseende. TPU er et optimalt blandingsmateriale af blandt andet silikone og plastik og coveret er lavet af et gennemsigtigt materiale, så du ser så lidt til det som muligt. TPU-covers kan fås både så de beskytter kanterne alene eller både kanterne og bagsiden.

Hvis du hellere vil have et cover, der beskytter hele vejen rundt, skal du gå efter et flip cover. De dækker telefonen hele vejen rundt, altså både skærm, kanter og bagside. Det giver dig altså en tryghed i, at din telefon er så beskyttet som muligt.

Hos PanzerScreen finder du mobilcovers til alle mobiler. Så du kan altså både få Apple covers og iPhone covers, hvor du finder et mobilcover til både tablet og telefon, men også Samsung covers eller covers til Google, OnePlus, LG og mange flere.