Dansk tøj tilføres chik charme

Det danske modemarkeds præg har i høj grad være forbundet med simpelhed og elegance. Nordiske kvinder er endog ofte omtalt som værende nogle af de bedst klædte. Alligevel kan man roligt sige, at inspirationen ikke blot ligger i dansk blod, men er noget, vi har hentet hjem fra den internationale modeindustri. Den franske bohemestil er særlig populær i den danske modeindustri.

Den romantiske variant af nordisk boheme har mange ubalancerede karakteristika – råhed, afslappethed, mildhed, femininitet og kunstnerisk frisindethed. Det afspejles i stilens lag-på-lag facon med lange laser samt de naturlige farvenuancer og simple detaljer med mønster og frynser. Stilen hentes paradoksalt nok fra tidlig vagabondmiljø, som gjordes luksuriøs og æstetisk attraktiv i 1830’erne. Ifølge Signe Baunbæk Jensen, som får eget design til firmaet produceret hos franske skræddere, er bohemestilen kommet for at blive.

Forny garderoben med moderigtigt design

Bohemestilen sælges i stor stil hos webshoppen, JustAGirl.dk, og det er med god grund. Danske kvinder sætter pris på god og funktionel tøj, som på samme tid lader dem vise deres feminine side frem. Det er særligt denne symbiotiske kvalitet, der gør dansk mode til, hvad den er. Hos JustAGirl.dk har man fundet stilrene værdier ad samme retning som den traditionelle danske minimalisme men med et særligt pift til de naturlige, jordlige farver. Har man da brug for at få genopfrisket garderoben med den nyeste boheme fra det franske med et særligt udvalgt sortiment og dansk præg, så kan man med fordel besøge webshoppen.

Webshop specialiserer sig i boheme

En etnisk twist med praktisk og feminint wear. Det er, hvad JustAGirl.dk kan tilbyde, og hvad danske kvinder finder attraktivt ved den chikke stilgenre. Det giver rum til at være legelysten uden at miste elegancen.

Såfremt man ønsker at undersøge bohemestilen og det unikke design, kan man besøge webshoppens hjemmeside. Det er også muligt at læse mere om boheme samt få råd til, hvordan man bærer det bedst på webshoppens blog.