Byer i Spanien

Barcelona

Det er de færreste byer som kan byde på det hele som Barcelona kan. Storbyliv, kultur i verdensklasse samt sol og strand. Denne fremragende cocktail har gjort Barcelona til en af de mest populære byer i Europa, og millioner af turister besøger hvert år denne fantastisk spændende by. Ikke nok med at byen kan byde på hektisk men fascinerende storbyliv og lækker kultur, klimaet i Barcelona er naturligvis også super behageligt, og selv i vintermånederne kan der være ganske rart i Barcelona.

Som enhver anden storby, så har Barcelona naturligvis en flot og spændende Zoo at byde på, nemlig den populære Zoo…

Shopping i en lækker storby med masser af sol og adgang til strand, lyder det tiltalende? Så skal du ganske…

La Rambla er et af Barcelonas mest populære kendetegn. La Rambla, som er en gågade a la Strøget i København,…

Malaga

Malaga er et oplagt sted at feriere, hvilket ikke mindst skyldes den spændende historiske oprindelse samt det herlige milde klima. Byen har dog mere end det, og dets spændende historie har gjort, at der er en masse kulturelle oplevelser i byen, der er værd at besøge.

Malaga er en by, der besidder mange ting. Der er altid et dejligt klima, og byen rummer store shopping-muligheder og…

Malaga er en rigtig dejlig by, at holde ferie i. Der er et fantastisk klima, der gør det behageligt at…

Malaga er en meget hyggelig storby, der foruden spændende kultur, rummer en række fantastiske shopping-muligheder. Mange overser Malaga og betragter…

Bilbao

Charmerende Bilbao er en smuk by med ca. 350.000 indbyggere, og generelt en by i positiv vækst og udvikling. Bilbao ligger i det flotte nordlige Spanien, og er samtidig hovedstad i Vizcaya-provinsen. Bilbao er uden tvivl mest kendt for at huse det anerkendte og eksklusive Guggenheim-museum, tegnet af den verdensberømte arkitekt, Frank Gehry. For fodboldkendere vil byen bestemt også være kendt for at have et af Spaniens bedste og mest respekterede fodboldhold, Athletic Club, også kendt som Athletic Bilbao.

Når du besøger denne charmerende by i det nordlige Spanien, så er der samtidig rig mulighed for at dyrke shopping…

Dette verdensberømte og anerkendte museum åbnede først i 1997, men har på rekordtid opnået en nærmest legendarisk status blandt kunstentusiaster…

Når du skal besøge denne fascinerende by i det nordlige Spanien, så er der bestemt rig mulighed for kulturelle indslag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.