Black Friday – efterhånden en verdensomspændende begivenhed

Danmark er ikke det eneste land hvor 2015 blev året og Black Friday virkelig tog fart. Også i Spanien havde e-handelsvirksomhederne taget konceptet til sig og åbnet op for en masse gode tilbud på selve dagen. traditionelt har Black Friday ikke været noget Spanien gjort meget i, men er nu kommet godt med på vognen.

Det er kun ca 3 år siden at en mindre gruppe af spanske butikker, først introducerede Black Friday som en dag hvor der kunne spares mange penge. I 2015 Var det ikke længere mindre butikker der havde eneret på at gøre gode tilbud på Black Friday, men også mange af de store e-handelsvirksomheder Kom med på vognen, som for eksempel den fysiske butik el Corte Ingles, modegiganten mango og mange andre brands Inditex gruppen, som er moderselskabet for tøjgiganten Zara.

Hvis du er tilflytter til Danmark, og stadig gerne vil handle på Black Friday, Så er der rig mulighed for dette, da mange af de allerstørste virksomheder også er begyndt at sænke priserne rigtig meget på selve Black Friday.

2016 er spået til at blive den absolut største Black Friday hidtil, så der er gode rabatter i vente, da virksomhederne kæmpe indbyrdes om at tiltrække flest kunder.

I 2015 var Coolshop en af de absolut mest populære shops der holdte Black Friday, hvor man på deres Facebook side kunne se hvor travlt der var på deres lager, og hvor mange post Danmark biler der blev fyldt op med varer der skulle sendes ud til deres kunder. Deres succes, håber mange andre e-handelsvirksomheder i Danmark på at opnå i 2016, og en af måderne at gøre det på er ved at sænke priserne ekstra meget, således at kunderne har lyst til at handle hos dem.

Der kan nemlig være mange penge at spare, ved at handle på Black Friday. Derfor bruger mange muligheden for at handle ind til julegaverne, således at de enten kan spare penge eller få mere for samme budget.

Hvis du som tilflytter i Danmark ikke er bekendt, med Hvilke webshops der fører Black Friday tilbud, så kan du finde en god oversigt og en masse forskellige webshops, Blackfredagstilbud, som har været så venlige at lave en komplet oversigt over de webshops dig før Black Friday. på den måde at spare du en masse tid, da du ikke selv skal researche, hvem der har tilbud.

Dette stemmer godt overens med vores forrige indlæg om hvordan man bygger rigdom, da man altid bør være opmærksom på at være sparsommelig. Derfor er Black Friday en oplagt dag at handle på, da det kan være med til at sikre dig rigdom senere hen, fordi du har været god til at handle ind imens det er billigt.