Aktivér ungerne i Kristi Himmelfartsferien

Kristi Himmelfartsferien nærmer sig, og det betyder, at der er et par ekstra fridage sammen med familien. Weekenderne går ofte med diverse praktiske gøremål, så der er måske ikke så meget tid tilbage til at være sammen med familien. Men i Kristi himmelfartsferien er der tid til at komme ud og hygge sammen med familien. Måske I skulle en tur ud og spille paintball?

Kom ud og vær sammen med familien

Det er altid en god idé at komme udenfor hjemmets fire vægge, når der er et par ekstra fridage til at hygge sig med familien. I kan pakke en frokostkurv og køre ud til en skov, hvor I sammen kan gå en tur, imens børnene render rundt mellem træerne. Måske er der et bordebænkesæt i skoven, hvor I kan sidde og spise den medbragte frokost, ellers kan I tage et tæppe med, så det rigtigt emmer af skovtur.

En anden mulighed kan også være at tage ud og spille paintball. Paintball er både for børn og voksne. Det er dog en god ide, at børnene er en vis alder, da paintball indebærer at jagte hinanden rundt på nogle baner, hvor man skal skyde fjenden. Her skyder man med små paintballkugler, som godt kan gøre en smule ondt at blive ramt af. Men det er et hyldende morsomt spil, som man hurtigt bliver grebet af, og et par blå mærker er ofte det hele værd.

Hvad koster det at spille paintball?

Et spil paintball kan koste lidt forskelligt alt efter, hvor lang tid man spiller. Man skal gerne være en gruppe på minimum 6 personer, hvor prisen pr. person ligger fra 160 kr. inkl. dragt, udstyr og et vist antal kugler. Det er ikke hver dag, at man kommer ud og prøver et spille paintball, men det er uden tvivl en god mulighed for at få en god oplevelse sammen med familien.