Udnyt festlokalet til underholdningen

Festunderholdning er en af de få aspekter eller faktorer, der enten kan gøre festen til en bragende succes eller til en håbløs fiasko. Ok, det er måske ikke helt så slemt, og det er måske også kun hvis man absolut skal sætte det på spidsen, men det er hvertfald sikkert og vidst at god underholdning kan gøre at gæsterne, der er invitereret med til festen kan føle sig godt tilpas og få lokalet, hvor festen afholdes fyldt med rungende latter ud over hele scenen. Derfor er der intet at sige til at planlægningen af festens underholdning ofte kan resultere i mange timers planlægning hvor man sidder og lægger hovedet i blød for at finde frem til de indslag, der vil tage ens gæster med storm. Hvis man nu sidder og søger nye ideer til forslag så kan man tage et kig på denne side, hvor der netop gennemgåes ideer og lignende til bl.a. sjove festindslag.

Lav et hyggeligt festindslag

Hvis man gerne vil udnytte ens omgivelser til festens mange indslag eller blot til ét eller to af disse så kan man læse med her, for en af de mange oplagte muligheder er, at lave det indslag der hedder: “Lav et fælles maleri”. Reglerne til indslaget er meget simple, og forstil dig at du sidder med som gæst til måske en fødselsdag eller en konfirmation. Det er sådan set underordnet, men det vigtige er, at der er en gæst med som ligesom fungerer som omdrejningspunktet for festen. Her skal man ikke tage fejl af at det er vigtigt at man laver nogle indslag der er specielt tilegnet denne gæst, og her kan man altså vælge at lave overstående indslag.

Et fælles maleri

Reglerne er som sagt simple. Man placerer et lærred med en række pensler ved udgangen eller indgangen til festlokalet. Nu beder man alle gæsterne om at gå op til billedet i løbet af festen og sætte en streg med penslen på lærredet. På den måde får man lavet et maleri som man ved festens afslutning kan overrække til fødselaren eller konfirmanden som en ekstra bonus gave.