Tænk miljørigtigt og spar tilmed penge

Ønsker du og din virksomhed at spare penge via. enkle investeringer, der også er givende for miljøet? Så kan det være en fordel at læse med her, da der gives en række af forskellige råd til, hvorledes man bedst sparer en hel del penge. Dette kan man gøre ved hjælp af enkle og forholdsvis billige investeringer, der hurtigt kan vise sig som en fordel, når det årlige regnskab opgøres. Dette kan være små investeringer i nye urinaler, håndtørrere, vandfrie afløbslugtlukkere og miljøcertificerede rengøringsprodukter. Fælles for alle de forskellige ting er, at de kan løse opgaverne mindst lige så godt som konventionelle produkter, mens forskellen blot består i, at de vandfrie, effektive og miljørigtige produkter er billigere i drift og en hel del bedre for miljøet. Derved kan man altså se sådanne nyerhvervelser som investeringer, der så småt vil give større og større besparelser på vand- og elregningen.

Miljøcertificerede produkter og produkter med lavt forbrug af ressourcer

En af de ressourcer, man sparer mest på ved at erhverve sig nye vandfrie urinaler og/eller afløbslugtlukkere, er vand, der benyttes i litervis hver dag på badeværelset. Dette er dog muligt at lave sig nogle besparelser på, såfremt man erhverver sig nogle nyere modeller af begge dele, der er vandfrie, hvorved man ikke skal bekymre sig om et højt vandforbrug, der på større steder kan vokse sig ganske stort, hvis ikke man har miljørigtige produkter at gøre med. En vandfri afløbslugtlukker tillader det benyttede vand at trænge frit gennem afløbet, mens forskellige skadedyr, lugte, gasser og lignende ikke trænger gennem. Har man problemer med afløbet, tyer mange ofte til en løsning med afløbsrens med højt indhold af kemikalier, hvilket ikke altid er den bedste løsning for miljøet. Her kan den vandfrie variant være en fordel, da denne membran-lugtlukke er selvrensende og ikke stopper til, mens den forhindrer den uønskede lugt af kloak. Man kan også erhverve sig et vandfri urinal, der udover at være bedre for også kan give besparelser på vandregningen.

Vandfrie urinaler er lugtfrie takket være nye teknologier

De vandfrie urinaler benytter slet ikke vand, hvilket kan gøres takket være en ny og innovativ teknologi, der gør, at urinen let ledes gennem afløbet. Man fristes så til at tro, at urinalet så vil lede til lugtende dampe af urin, hvilket dog ikke er tilfældet, da der ved gennemløb af urin aktiveres en Bio-Aktive blok, der sørger for ren hygiejne og god lugt på badeværelset – uden at benytte vand. På årlig basis kan dette lede til en stor formindskning af vandforbrug, hvilket også kan mærkes på bankbogen, når vandregningen skal betales. Klik her for at se mere om energivenlige urinaler og andre forskellige miljørigtige løsninger, der kan lede til store besparelser på bankbogen.