Skab din egen stil med lidt selvironi

Din tøjstil behøver ikke altid at være seriøs. Du kan sagtens skabe en god stil, der har en kende selvironi. Det er ikke alle, der har mod på dette, men du vil – med garanti – høste respekt, hvis du har modet til at iklæde dig tøj, der på en eller anden vis kan vise selvironi. Er det noget, du har gjort dig overvejelser om? I så fald har du heldigvis mange muligheder.

Hemmeligheden er dog at ramme den rette balance. Du skal også passe på, du ikke går over grænsen. I mange tilfælde kan det nemlig blive en tand for meget. Hvad det betyder er, at du skal være sikker på, at der reelt set er tale om sjov påklædning, og ikke noget, der forarger andre. Det gør sig særligt gældende, hvis du er én af dem, der har en sort humor.

Sjove jokes hører også til på tøj

Sjove jokes er ikke noget, der kun bør holdes til selskaber, hygge-aftener og deslige. Det er noget, der bør være en større del af vores hverdag. Det er noget, der kan opnås på flere måder. Én af disse måder er, at få lavet t-shirts, der byder på en god joke. Qua overskriften, så skader det ikke, at det er en joke, der har en kende selvironi, da det forstærker joken.

Du har et væld af muligheder

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er det noget, du har et væld af muligheder for. Hvis du f.eks. er blondine, så har du garanteret hørt et utal af blondinejokes. Det kunne derfor være rigtig sjovt at lave en t-shirt med én af disse jokes, da det vil både selvironi og humor på højeste plan. Husk dog på, at det er vigtigt, at du ikke går over grænsen.