Savner du idéer til middagsselskabets underholdning?

Det kan være hårdt at indtage værtsrollen, når venner og bekendte er inviteret til spisning. Foruden den nødvendige rengøring og madlavning, er der ofte et forventningspres, som næsten dikterer underholdning.

Men hvad finder man på? Hvordan kan man forny sig, så aften ikke bare minder om de mange andre? Der findes sikkert mange kreative løsninger, men de tager ofte tid, som man ikke har, hvis man skal designe dem fra bunden.

En mere raffineret løsning, der går hånd i hånd med fokus på det gode og gennemførte måltid, er vinsmagning.

Vinsmagning som event

Jagten på autentiske og luksuriøse oplevelser er i stigende grad eftertragtet. Derfor er events til voksne som vinsmagning blevet populært.

Vinsmagningen er et perfekt supplement til maden, der samtidig er ny og anderledes underholdning, som alle kan være med til. I Kolding findes der eksempler på vinsmagning, hvor man selv kan vælge, om man vil have en vinkyndig ud og fortælle og give smagsprøver, eller om man vil bringe selskabet til virksomhedens adresse. Det giver enorm fleksibilitet til planlægningen.

Autentisk luksus – perfekt til maden

Vinsmagningskonceptet går absolut hånd i hånd med både god mad, autentiske oplevelser og luksus. Det indebærer nemlig prøvesmagninger på dyre flasker vin, som alle i selskabet får lov at prøve.

Ved vinsmagning i Kolding er livlige anekdoter og sjove fakta om vinen og dens oprindelse også en del af pakkeløsningen. Da vinsmagningen går under kategorien underholdning, er det naturligvis en vigtig ingrediens, at der er en tovholder til stede, som kan betage publikum med både flasker og fortællinger. Derfor fungerer det så godt som indslag. Gruppen eller selskabet bliver nemlig både forkælet med prøvesmagninger fra meget dyre vine og får trivia, der også kan bruges til at imponere gæster i andre fremtidige selskabssammenhæng.

Et koncept til mange målgrupper

Konceptet har hurtigt vundet indpas som god underholdning, og har derfor meget naturligt bredt sig til flere målgruppe. Herrelogen kan gå ombord i dyr rom eller whisky, damerne kan smage på champagner og søde vine, mens det blandede selskab ofte vælger traditionel vinsmagning som deres store oplevelse.

Uanset hvilken form for prøvesmagning man vælger, er man garanteret en fornøjelig introduktion til nogle af de fineste dråber, der er produceret. Det kan intet selskab sige nej til.