Sådan kan du planlægge en sjov dag for hele familien

Mange danskere har en stor familie, og mange danskere er også familiemennesker. Det betyder, at man prioriterer at bruge tid med familiens medlemmer, når næsten enhver mulighed byder sig. Det kan dog være svært at planlægge nye ting, hvis man ses meget, og derfor kan man få brug for inspiration. Ønsker du at overraske din familie med en sjov dag, så kan det være, at laserskydning København er noget for jer. Shoot To Thrill har 7 unikke baner, som man kan få lov til at benytte, og der er derfor alverdens muligheder for at få revanche, hvis man uheldigvis ender på taberholdet.

Undgå at afsløre for meget inden dagen

Hvis i er en aktiv familie, så vil hele familien elske idéen om lasergames. Vil du gerne overraske familien, så er det vigtigt, at du ikke afslører for meget inden familiedagen, så du er sikker på, at alle har samme udgangspunkt for legene. I vil have 2 timer, hvor i kan skyde mod hinanden og ramme præcist i op til 150 meter, og derfor vil i også være meget aktive i løbet af de to timer, da i kan løbe frit rundt mellem hinanden. Udstyret er nyt, og der vil derfor ingen problemer være eller opstå i løbet af spillet, hvilket også kan være medvirkende til at gøre det hele mere realistisk, så alles konkurrencegen kommer frem.

Bliv klogere på muligheden via nettet

Hvis du synes, at lasergames lyder som en fremragende idé til en familiedag, så har du muligheden for at blive klogere på det via nettet. Du vil derved hurtigt kunne danne dig et indtryk over spillet og derved også hurtigt kunne finde ud af, om det er noget for dig og din familie. Alternativt kan i blive nødt til at prøve det af for at finde ud af, om det virkelig er noget for jer.