Sådan finder du nemt catering til din næste fest

Hvis du overvejer catering til din næste fest, er en af grundene sikkert, at du gerne vil slippe for al besværet ved at stå for maden selv. Men så hjælper det jo ikke meget, hvis det er lige så besværligt at finde et godt cateringfirma. Heldigvis kan du sagtens finde catering på den nemme måde. I dag kan det meste nemlig klares online, og det gælder selvfølgelig også, når der skal vælges catering. Så hvis du gerne vil finde catering til din næste fest, nemt og hurtigt, så læs endeligt videre.

Her finder du en samlet oversigt

Når du skal vælge catering, skal du først finde ud af, hvilke muligheder der er, der hvor du bor. Det letteste er at finde en samlet oversigt. Du kan nemt se udvalget på LeMenu.dk. Du skal simpelthen bare søge på dit postnummer, og vælge hvilken anledning du søger catering til. Så kommer der hurtigt en oversigt, der hjælper dig med, let at få overblik over de cateringfirmaer der leverer i dit nærområde. Nemmere bliver det ikke. Og så kan du tilmed også få gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige cateringfirmaer, der gør det let for dig at sammenligne de forskellige med hinanden. Lige som du kan se anmeldelser og dermed let vælge det sted, der har flest tilfredse kunder.

Brug dit netværk

En anden måde at finde catering på, er at spørge i dit netværk. De fleste har et cateringfirma, som de er rigtigt glade for, og som de bruger til enhver fest. Når man bestiller catering, er det nemlig vigtigt at have tillid til, at man får det man forventer. Det har dog også den bagside, at de færreste prøver forskellige cateringfirmaer. Her gælder udtrykket om, at man ved hvad man har, men ikke hvad man får. Og vished er tillid. Men det er altså ikke nødvendigvis en god ting, da det kendte, jo ikke nødvendigvis er det bedste. Så hvis du bruger dit netværk, så sørg for at være opmærksom på, at det måske simpelthen bare handler om, at de anbefaler det, de kender. 

Spørg når du er til fest

Du kan med fordel være opmærksom på cateringen når du selv er gæst til fester. Uanset om du synes maden er så god, at du gerne vil anvende samme cateringfirma, eller om du synes den lader noget tilbage at ønske, og du derfor gerne vil undgå det firma, har du en unik mulighed for at bruge din egen erfaring fremadrettet. Så spørg gerne værten, hvor de får mad fra. Og hvis du ikke kan huske det senere, så sørg for at notere det et sted, hvor du kan finde det frem igen.

Du kan med fordel bruge lidt fra alle tre punkter. Ved at mikse og matche, slipper du for at falde i nogle faldgrupper, som for eksempel at bruge catering der er mere kendt end godt, eller stole for meget på online anbefalinger, der er for farvet af subjektive holdninger. Men når du har det i tankerne, finder du nemt god catering til din næste fest.