Opbevaring i lager for private

Døjer du med pladsmangel? Har du for mange genstande i dit hjem, eller kunne du godt tænke dig at få ryddet ordentligt op? Så bør du overveje at leje et lager til opbevaring af dine ting. Nu om dage findes der mange gode løsninger til opbevaring, og du kan derfor finde lige netop den løsning, der passer bedst til dine behov. Hvad enten du har brug for et kæmpe lager eller bare lidt ekstra plads til de gamle møbler i garagen, så kan du helt sikkert finde løsningen.

Spar penge – lej fleksibelt

Hvis du skal leje et opbevaringsrum, så kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser inden. Du bør først og fremmest lave en liste over de ting, som du gerne vil have opbevaret. Når du nogenlunde har en ide om, hvor mange genstande det drejer sig om, kan du begynde at undersøge de forskellige tilbud og muligheder for opbevaring. Du bør nemlig leje et lager, der tilsvarende passer til dine behov, for ellers risikerer du at betale for ubrugt plads. Der er penge at spare, hvis du lejer efter opbevaring efter dine specifikke behov.

Sådan udnytter du bedst opbevaringspladsen

For at udnytte pladsen i et opbevaringslager bedst, så kan du med fordel drage nytte af disse råd:

  • Glas og andre skrøbelige genstande opbevares bedst, når de pakkes ind i bobleplast eller rigelige mængder avispapir. På denne måde er de bedst beskyttet, og du behøver ikke bekymre dig om skår eller revner.
  • Sofaer og andre lignende møbler kan med fordel stilles på højkant. Så undgår du både, at benene på møblet lider overlast, og du sparer på samme tid plads.
  • Du kan også tage benene af dine møbler, såfremt det er muligt, for så er tingene lettere at pakke tæt.
  • Dæk eventuelt sofaer, madrasser og andre møbler over med lagener eller andre støvbeskyttende materialer.

Skal du have hjælp til at opbevare dine genstande? Så tilbyder Hamsto opbevaring for private, så dine genstande kan være i trygge hænder.