Mangler du en projektleder samt udstyr til dit arrangement?

Skal du planlægge en stor konference for din virksomhed og jeres samarbejdspartnere? Så læs med her. Hos Tuxen AV-Center har du mulighed for at få tilkoblet en erfaren projektleder på dit projekt. Ved at få en projektleder kan du være sikker på, at der vil være tænkt over hver en deltalje, og du vil opnå det bedste resultat for at få dit budskab igennem. Det vil også være projektlederen fra Tuxen, som vil tage bekymringerne løbende, og ikke mindst sikre at alt går som planlagt på dagen. Med andre ord kan du altså nyde dagen velvidende, at en anden har styr på afviklingen af arrangementet.

Fra ideudvikling til evaluering
Ved et stort projekt vil der blive tilknyttet én fast projektleder, som vil være med fra start til slut. Det vil altså kun være én person, som vil være bindeleddet mellem dig og Tuxen AV-Center. Du og projektlederen vil afholde planlægningsmøder, hvorefter projektlederen internt vil gennemgå planlægningen af forløbet med Tuxens teknikere. Vælger du en projektleder fra Tuxen som din sparringspartner, kan du forvente et forløb med følgende faser;

 • Ideudvikling og design
  Ideer og ønsker præsenteres for projektlederen, hvorefter forskellige tekniske muligheder vil blive drøftet. Når en konkret plan er nået, udarbejdes et designoplæg som matcher dit budget.
 • Planlægning
  Den overodnet plan bliver nu drøftet ned til mindste detalje. Bl.a. grafisk indhold, tidsplaner osv.
 • Opstilling og afvikling
  Ved selve opstillingsdagen sørger Tuxen for at alt bliver stillet op efter aftalen, hvorefter alt udstyr testes. Afviklingen sker med et team af Tuxens professionelle teknikere, der både er fleksible og yderst servicemindede.
 • Evaluering
  Efter afviklingen af jeres arrangement vil der blive foretaget en evaluering, hvor du som kunde kan give feedback på din oplevelse med Tuxen AV-Center.

Kontakt TUXEN i dag
Tuxen AV-Center kan altså blive din sparringspartner, hvor du kun vil have en kontaktperson at forholde dig til. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du kontakte Tuxen lige her.