Mangler du en gaveidé til kæresten eller veninden?

Mange af os står fra tid til anden i den situation, at vi gerne vil købe en særlig gave til veninden, eller imponere kæresten med en ekstra flot gave, uden at vi lige ved, hvad det er, vi skal købe for at gøre det indtryk, som vi ønsker. Men der er ting, som man aldrig går galt i byen med.

De fleste kvinder bliver glad for et nyt smykke, og selv om du måske synes, at din kæreste allerede har masser af øreringe, så vil en ny ting til samlingen altid gøre lykke. Du kan prøve at være lidt opmærksom på, hvad farver tøj hun går i for tiden. Den slags skifter jo med moden, og så kan et matchende smykke være den helt perfekte gave.

Måske vil du virkelig give en gave, som virkelig får hende til at tabe underkæben, og så ville en ny iPhone helt sikkert få det til at ske. Det er en smuk gave, som hun vil tage frem mange gange i løbet af dagen, og så vil hun tænke på, at hun har fået telefonen af dig og glæde sig over det.

Du rammer altid plet med et smykke

Blandt de danske smykkedesignere er der noget til enhver smag, uanset om man er til det helt klassiske og stilrene, eller om man er til det mere feminine og søde udtryk. Der findes smykker i forskellige materialer som sølv, forsølvet messing og forgyldt sølv og forsølvet messing. Der findes også smykker, der er designet med forskellige typer af halvædelstene.

I udvalget fra Pernille Corydon er der både smukke halskæder, ringe samt øreringe og ørestikkere, så du vil altid kunne finde en gave, der passer både til din veninde eller kæreste, og noget der passer til din pengepung. Se udvalget fra Pernille Corydon her.

En ny telefon vil helt sikkert imponere

En helt sikker gave til din kæreste er den populære iPhone 7, som fås i mange forskellige modeller til en rigtig god pris. Du kan også få en masse smart iPhone 7 tilbehør, som du eventuelt kan give med i gaven. Du kan købe den både med og uden abonnement.

Du kan få iPhone 7 i flere skønne farver som Black, Gold, Jet Black, Silver, Rose Gold, og den særlige røde farve, som du støtter en god sag med, hvis det er den, du vælger. Det er en elegant telefon, som kun vejer 138 gram, og det er smart, når den skal kunne ligge i en lille selskabstaske.

Med hensyn til de tekniske specifikationer, så kommer iPhone 7 med en stor 4,7” Retina HD skærm i en så god opløsning, at man kan streame film i høj kvalitet. Du kan vælge mellem 32, 128 og 256 GB, afhængig af, hvor meget plads du tænker, at hun har brug for til apps, billeder og spil. Den har et godt 12 megapixel kamera, så du kan tage gode billeder til dine profiler på sociale medier.

Mon ikke din kæreste vil sætte pris på at få den i gave? Se en iphone 7 her.