Livet stopper ikke, når man når 60 år!

Jeg synes helt generelt at der er en meget forkert tendens i vores kære Danmark, som gradvist bliver mere og mere tydelig. Jeg ser generelt at mange har en opfattelse af, at hvis man når en specifik alder, så kan man absolut ikke noget mere.

Man skal bare sætte sig til siden og vente på at man går bort. Dette er dog så forkert som det overhovedet kan være. De ældre er nemlig de mennesker i vores samfund, som ved allermest. Denne viden kommer både fra skolebøgerne, fra det virkelige liv og ganske enkelt bare fra god gammeldags funderen og erfaren.

Ældre mand er i fuld gang med arbejdet.

De skal ud og opleve noget

Selvom det danske arbejdsmarked ikke nødvendigvis længere kan gøre brug af de ældre på fuld tid, bør man lade de ældre opleve hvad de har lyst til. Jeg synes at det er helt absurd, at man sender folk på pension, der sagtens kan klare deres arbejde. Udelukkende fordi de er ved at blive for gamle.

Og bliver de sendt på pension, handler det for os som samfund i høj grad om at få stablet nogle initiativer på benene, hvor pensionister kan gå ind og hjælpe så mange steder de overhovedet kan. Dette skal selvfølgelig være på en måde, hvor alt foregår frivilligt. Samtidigt er det dog vigtigt at skabe nogle områder, hvor de ældre kan gøre brug af deres evner og gøre nytte. For det skaber mening med livet.

Dating foregår også senere

En hel anden ting som man også bør være opmærksom på, er at online senior dating rent faktisk er gået hen og blive en ganske stor ting. Nærmere konkret har dette betydningen, at ældre har langt større mulighed for at genfinde kærligheden med nye mennesker og fortsætte sit liv, trods det at de bliver pensioneret.

Så selvom man ikke nødvendigvis længere har en plads på arbejdsmarkedet, er der masser at give sig til, og det bør man gøre. Både for samfundet og sin egen skyld.