Hvorfor er Tenerife et godt sted at tage på charterferie?

Når du leder efter din næste rejsedestination, og du godt kunne tænke dig at komme ned til sydens sol, så er det værd at kigge lidt nærmere på Tenerife. Tenerife er en ferieø, der ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas nordvestlige kyst. Lige meget hvornår på året du vil have slukket din chartertørst, er Tenerife en mulighed, fordi temperaturerne i løbet af dagen ligger på 20-25 ⁰C grader hele året. Du får også mulighed for både at opleve et mere frodigt landskab samt et mere tørt og solrigt landskab på den henholdsvis nordlige og sydlige del af øen, der faktisk er den største af De Kanariske Øer.

Hvem tager til Tenerife?

Der er både mulighed for at tage af sted som familie på en såkaldt børneferie såvel, som der er mulighed for en lidt mere luksuspræget voksenferie. Det betyder også, at alle kan være med, når det kommer til rejser til Tenerife, fordi du både kan finde rejser til billige penge og rejser i den lidt mere luksusbetonede afdeling. Fordi Tenerife er den største af De Kanariske Øer, er der en hel del muligheder i forbindelse med forskellige hoteller og lokations. Taler du spansk har du en ekstra mulighed for at nyde øen og kulturen, da det er det primære sprog på øen. Oprindeligt betyder De Kanariske Øer også hundeøerne, opkaldt efter en bestemt hunderase, der siges at have været på øerne – dette kommer dog af latinsk.

Mulighed for en aktiv ferie på Tenerife

Selvom charter ofte kobles sammen med afslapning og lange dage ved poolen og stranden – ofte uden at bevæge sig alt for meget – så er der faktisk også gode muligheder for sport og aktiviteter på Tenerife, hvis man eventuelt har et aktivt medlem af familien, eller I er en aktiv familie i det hele taget. Sådan noget som fodbold og tennis er populært på øen, og der er mange muligheder for at dyrke disse sportsgrene. På den måde kan du hurtigt få en god ferie – lige meget om det er en ferie med børn, eller om du og din partner rejser alene.