Find arbejdsglæden i de små ting

Det er ikke hver dag, man synes, at ens arbejde er det sjoveste. Det kan endda være, at man er inde i en periode, hvor det hænger en lidt ud af halsen. Hvis du har det sådan, er der forskellige ting, du kan gøre for at få en lidt bedre dag og arbejde dig igennem din arbejdstræthed. Det kan være forskelligt, alt efter hvilken virksomhed du arbejder i, hvor meget og på hvilket niveau, du kan gøre. Men det, du kan starte med at gøre, er at skabe glæde rundt omdine arbejdsopgaver. Selve arbejdsopgaverne er det nemlig sjældent, at du kan gøre så meget ved.

Tag personlige ejendele med på arbejde og afprøv nye kontorartikler

Det kan være, at det kan give noget specielt til din arbejdsdag, hvis du tager nogle personlige ejendele med ind på kontoret. Det kan for eksempel være, at du har en yndlingskop, der gør dig glad, hver gang du drikker af den. Hvis du tager din egen kop med, kan du få glæde fra og af den. På samme måde kan specielle billeder, der giver dig en positiv følelse, give dig noget positivt til din hverdag. Hvis du har et citat, du godt kan lide, som giver dig overskud, kan du få det skrevet ned på et papir og sat det i en ramme, som du kan sætte på dit skrivebord. Hvis du ikke har lyst til at personliggøre dit kontor så meget, kan du måske få glæde via kontorartikler. Når du skal skrive noter, kan den helt rigtige og gode kuglepen gøre en forskel, og glæden ved at skrive kan højnes.

Klik her for kuglepenne i forskellige farver og typer

Tag din egen te med på arbejde og nyd af hjem

Har du en yndlingste eller en yndlingskaffe, kan du med fordel tage den med på arbejde, og nyde den gode smag, mens du arbejder dig gennem de måske trælse opgaver.