Bør man vælge OS styresystem frem for Windows?

Når man skal have fat i en ny computer, støder man ofte på den problemstilling, om man skal investere i en computer med Apple OS styresystem eller Windows styresystem. Der er flere forskellige fordele og ulemper forbundet med de forskellige styresystemer, og det afhænger i bund og grund meget af, hvad man skal benytte computeren til.

Brugergrænseflade og hardware hos Apple er stærk

Kvaliteten og hastigheden på en Apple-computer er særdeles stærk, og det er også denne stærke hardware, der gør styresystemet så populært blandt mange. Herudover er det også værd at bemærke, at computere fra Apple har en meget høj opløsning, hvilket giver nogle skarpe billeder på skærmen. Dette er blandt andet en fordel, hvis man ønsker at benytte computeren til at redigere i film og videoer. Selve styresystemet, man oplever, når man er på en Apple computer, er også meget intuitivt og enkelt at finde ud af, hvilket også er at foretrække for mange brugere. Det er dog også noget, Windows i løbet af de senere år, er kommet godt efter, hvilket især er at se i de seneste udgaver af deres styresystem, som også er meget smart, når man har sat sig ind i det.

God batteritid og nemme opdateringer

Apple har også gjort en stor dyd ud af at sørge for, at batteritiden på computeren er lang, hvilket skyldes de specielle udviklinger, Apple har inkorporeret i deres styresystem. Dette er især en fordel, hvis man skal bruge computeren over en længere periode, hvor det ikke er muligt at oplade computeren. Til ganske normalt brug kan en MacBook computer i de fleste tilfælde holde en hel dag på en opladning, hvilket kan vise sig at være meget praktisk, når man benytter computeren forskellige steder. Dermed kan man redigere i billeder, lave opgaver, spille kortspil hos Rød25, streame serier eller lignende over en længere periode.

Herudover vil der også altid være gratis opdateringer, som man år efter år kan få, hvormed man hele tiden er med på det nye. Ydermere er disse opdateringer også særdeles enkle at have med at gøre, mens de også er særdeles overskuelige, hvormed man altid er ajourført med, hvad man får med opdateringen.

Windows har også sine forcer

Windows har også et væld af forcer på samme måde, som Apple har det. Eksempelvis er der mange virksomheder rundt omkring i verden, der benytter sig af det styresystem, da styresystemet egner sig godt til at drive en lang række af programmer. Mange programmer og spil er også udviklet på en sådan måde, at de opleves bedst på en computer med Windows styresystem. Det kan godt være, at batterilevetiden er en smule kortere pr. opladning, men dette er ikke et specielt stort problem, da man langt de fleste steder kan få opladet sin computer.

Når man ved, hvad computeren hovedsageligt skal benyttes til, bliver det automatisk en hel del lettere at finde frem til den rette computer.