7 gaveidéer til manden der har alt

Står du også og klør dig selv i håret hvert år, når det nærmer sig fødselsdage og juleaftner? Rigtig mange mænd er bare rigtig svære at give gaver. Der findes heldigvis en masse gode gaver du kan give. Læs med her og få lidt inspiration.

 

  1. Spiritussmagning

En gave, som de fleste mænd ville blive glade for er spiritussmagning. Det kan være gin, whisky eller rom – alt efter hvad den heldige gavemodtager holder mest af. Hvis gaven skal fylde lidt mere kan du give et gavekort, så han efterfølgende kan købe præcis den favoritspiritus hans smagte sig frem til.

 

Hos Uhrskov Vine i Herning afholder de jævnligt smagninger af alskens vidunderlige spiritusser og vine. For mere info, besøg hjemmesiden. Giv gerne to billetter, så han kan tage en ven med til smagningen. Kombiner eventuelt gaven med en genial julekalender med 24 forskellige slags rom. Rom julekalenderen er den perfekte gave til livsnyderen og ham der elsker at nørde lidt.

 

  1. Robotplæneklipper

Robotplæneklipperen er mandens bedste ven. Nej vent, det er vist hunden? Måske ikke, når din mand først har fået smag for robotteknologien. Robotplæneklipperen sparer dig for mange timers kedelig havearbejde med den tunge græsslåsmaskine. Så hellere slå fødderne op på terrassen med en kold øl, bruge tid på mere interessant havearbejde eller forberede et gourmetmåltid til grillen.

 

  1. Testkør en lækker bil

Hvis du skal finde gaven til manden der vitterligt har alt – eller har svært ved at finde ønsker, er en tur i en lækker bil et hit. Her er der virkelig noget et se frem til, når man kan komme ud at køre Ferrari, Lamborghini, Porce eller en tur i en Formel1 simulator.

 

  1. Klassisk barbersæt

De seneste år er andelen af mænd med skæg steget gevaldigt. Det er smukt og mandigt at holde et flot skæg, men kræver også en del pleje. Køb et klassisk barbersæt med lækre produkter til, så han virkelig kan nyde at passe og pleje skægget.

 

  1. Tidsløst ur

Uret er en tidsløs klassiker, som manden altid bliver glad for. Det kan være en forholdsvis dyr gave, men ikke desto mindre en gave, som han vil blive glad for og kan bruge hver eneste dag. Der findes også smukke ure i mange forskellige prisklasser.

 

  1. Spændende sportsoplevelse

Sportsoplevelserne er mange mænd glade for. Hvad enten det er som tilskuer eller udøvende. Det kan være billetter til en stor fodboldkamp eller et event. Er han den atletiske type kan det også være starten på et nyt adventure eventyr. Det kunne være et surfkursus, prøvedyk eller et golfkursus med en personlig træner.

 

  1. God lyd

De fleste mænd er glade for god lyd. Det kan være i form af nye, smukke højtalere til stuen eller herreværelset, eller i hørebøffer til når han er på farten. God lyd kommer i mange forskellige designs, så brug lidt tid på at finde det helt rigtige. Denne gave kan med fordel kombineres med et par billetter til en koncert med en af hans yndlingskunstnere.